Wij bestuderen jouw website

Wij bestuderen jouw website

Website laten maken door studenten? of een professionele website met snelle opleveringstijden voor een studentenprijs? Kies voor ervaring en professioneel projectmanagement tegen scherpe tarieven

  • Responsive design
  • Makkelijk CMS
  • AVG Proof

Website laten maken door studenten?

Laat je website maken door In Your Face Media voor een studentenprijs. Wij leveren uitstekende service, zijn goed bereikbaar en beantwoorden vragen vrijwel direct. Alle voordelen op een rijtje:

  • Uitstekende weergave op mobiele apparaten
  • Professioneel en uniek ontwerp
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Gratis integratie van Google Analytics
  • Gratis zoekwoorden onderzoek en adviesrapport.
  • Geen extra kosten voor simpele techniek

Waarom uw website laten bouwen door studenten

Wilt u een website laten maken door studenten? Een professionele website voor een scherpe prijs met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Studenten kunnen goedkoop websites maken en zorgen ervoor dat uw website een strakke vormgeving krijgt. Ten eerste kunt u op webdesign kosten besparen als u een website laat bouwen door studenten. De meeste studenten beschikken over actuele informatie op het gebied van webdesign, denk bijvoorbeeld aan kennis van html5& css3. Vaak vinden studenten het leuk om websites te maken en kunnen ze op basis van een vaste prijs een website voor u afleveren.

Risico van een website laten maken door studenten

Studenten hebben verplichtingen zoals college, toetsweken en willen vaak in het weekend een beetje tijd hebben voor sporten en uitgaan. Daarbij loopt u als opdrachtgever het risico dat uw project niet op tijd af is, eindeloos uitgesteld kan worden en u uiteindelijk niet het gewenste resultaat krijgt. Wilt u de zekerheid van een professioneel bureau met ruime ervaring? Door kennis en ervaring zijn wij snel en slagvaardig. Hierdoor heeft u bij In Your Face Media een website voor dezelfde scherpe prijs.

Website voor een studentenprijs

De websites en webshops die wij maken liggen op hetzelfde prijsniveau als dat van de meeste freelance studenten. De voordelen die u bij ons krijgt zijn onze jarenlange ervaring en het feit dat wij een full-service internet bureau zijn bestaande uit een online marketeer, webdesigner en grafisch ontwerper met jarenlange ervaring.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring

Wij kunnen zowel uw huisstijl, website, webshop en alle online marketing activiteiten voor u regelen. De programma’s waarmee wij werken hebben geen geheimen meer voor ons. Om deze reden werken wij ook voor de vaste lage prijs van 995 euro per website en 1295 euro per webshop. De oplevertijd kunnen we per project nauwkeurig inschatten, waardoor u niet voor verassingen komt te staan. Meer weten over professionele websites voor studentenprijzen? Neem dan contact op!

Inclusief al onze modules:

Login + Leden

Google Analytics

Formulieren

Share knoppen

Multi taal

Foto album

Nieuwsoverzicht

Productoverzicht

Medewerkers module

Zoekfunctie

Blog

Extra diensten

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvraagformulier