Online Marketing Den Haag

Online Marketing Den Haag

De vraag is eigenlijk niet eens meer of je online marketing tegenwoordig nodig hebt, maar welke vormen van online marketing geschikt zijn voor jouw onderneming. Bij In Your Face Media zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en deze bovenaan in Google te zetten.

  • Scherpe tarieven, wij werken snel en efficient. Bij ons zul je minder betalen voor meer resultaat
  • Snelle resultaten, wij focussen alleen op de resultaten die wat opleveren
  • Uitstekend rendement, wij houden alle statistieken bij en rapporteren de voortgang van je campagne

Onze online marketing oplossingen

  • Komen inclusief on-page & off-page optimalisatie advies
  • Zorgen voor meer zoekmachine bezoekers die klant worden
  • Zorgen voor stabiele resultaten in de zoekmachine
  • Bezorgen jou meer leads dankzij conversie optimalisatie
  • Zorgen nu ook voor resultaat d.m.v. social media, remarketing campagnes

Online marketing Den Haag door IYFM

Bij online marketing draait het om het behalen van belangrijke online marketing doelstellingen. Het kan daarbij gaan om het genereren van meer bezoekers, meer bruikbare leads of het verhogen van de naamsbekendheid. Wij richten ons bij online marketing op het verbeteren van zoekmachine resultaten. Dit kan met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding. Websites die meer rendement uit hun bezoekersaantallen willen behalen kunnen wij van dienst zijn met conversie optimalisatie. Wij zijn Analytics en Adwords gecertificeerd en kunnen alle gegevens van je bezoekers verzamelen voor een doelgerichte marketing campagne.

On page optimalisatie

Een onderdeel van zoekmachine optimalisatie is on-page optimalisatie.  Elke pagina zal tijdens dit proces zo optimaal mogelijk worden ingedeeld. Ook moeten de pagina’s goed te begrijpen zijn voor de zoekmachines. Jouw website wordt geïndexeerd door Google en beoordeeld op de inhoud en structuur. Als de website geoptimaliseerd is, zal deze eenvoudiger hoog scoren op belangrijke zoekwoorden. Zodra de website geoptimaliseerd is voor de zoekwoorden waarop verschillende pagina’s gevonden dienen te worden kan door middel van linkbuilding de positie in Google sterk worden verbeterd. Wij zorgen voor top 10 posities in Google met content marketing en linkbuilding.

Off-page optimalisatie

Off-page optimalisatie is een verzamelwoord voor het vindbaar maken van een website op lokale zoektermen, het promoten van een website via blogs, fora, directories en advertenties en het verhogen van de populariteit in Google. Een van de belangrijkste onderdelen is linkbuilding, een onderdeel dat na on page optimalisatie in beeld komt. Tijdens on page optimalisatie is de website geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. De verschillende pagina’s kunnen zullen nu beter gevonden worden op belangrijke zoekwoorden. De zoekwoorden worden (bijvoorbeeld) in Google ingetypt en de resultaten zullen direct duidelijk worden. Vaak is de conclusie dat er nog werk gedaan moet worden voor een top 10 positie in Google. Om de pagina van pagina 10 naar een pagina 1 in Google te krijgen zijn relevante links nodig op externe websites.

Online Marketing Met Adwords

Google Adwords is het advertentie systeem van Google. De betaalde resultaten zijn vaak van bedrijven en winkels die producten of diensten op hun website aanbieden. Na on-page optimalisatie kan ook zoekmachine adverteren ingezet worden om succesvolle leads te genereren. Zoekwoorden kunnen ingekocht worden bij Google en advertenties verschijnen op lokaal of landelijk niveau in Google. Per dagdeel adverteren behoort tot de mogelijkheden en een dagbudget kan ook ingesteld worden. Ideaal voor lokale ondernemingen om binnen de regio met een vooraf vastgesteld budget nieuwe klanten te werven.

Google Analytics Specialist

Als gecertificeerd Google Analytics specialist kunnen wij een gratis analyse maken van de Google Analytics data op jouw website. Vervolgens schrijven wij een adviesrapport met verbeterpunten voor uw website. Veel voorkomende problemen die voor hoge bouncepercentages zorgen zijn: trage pagina’s met lange laadtijden, slechte lay-out, onduidelijke navigatiestructuur en websites die niet geschikt zijn voor mobiele apparaten. Door diverse pagina’s te analyseren kunnen we ook achter problemen komen die zich voordoen op een website. Een website die in een bepaalde browser een hoog bounce percentage weergeeft kan bijvoorbeeld diverse fouten bevatten.

Content Marketing

Content marketing is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het plaatsen van artikelen en nieuwsberichten op externe websites zorgt voor meer inkomende links en dat draagt bij aan hoge posities in de zoekmachine. Het plaatsen van artikelen op je eigen website is ook een belangrijk onderdeel van content marketing. Nieuwe content zorgt voor een frequente indexering van je website. Wij schrijven SEO teksten die aansluiten bij je linkbuilding campagne zodat je uitstekende organische resultaten kunt behalen.

Totaalpakket online marketing

Wij bieden een totaalpakket aan online marketing activiteiten. Voor meer traffic kunt je starten met zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Doe de gratis website check en ontdek hoe je met on page optimalisatie jouw website kunt laten verbeteren. Ontvang een gratis zoekwoorden onderzoek (keyword analyse) en kom te weten op welke zoekwoorden jouw doelgroep naar jouw website zoekt.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hier zijn we trots op

Bekijk hier enkele van onze afgeronde projecten.

initial image

Binnen verkoop

initial image

Dolderman Advocaten

initial image

Rep en Roer

Wij maken websites voor o.a.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van IYFM
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by