1. Home
 2. Website laten maken Den Haag
Website laten maken Den Haag

Website laten maken Den Haag

 • Altijd vrijblijvend advies over webdesign en online marketing.
 • Websites op maat die uitstekend aansluiten bij jouw doelgroep.
 • Wij helpen klanten uit Nederland, Belgie en internationaal.
 • Ontvang kosteloos een plan van aanpak en voorbeelden voor jouw project.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Naam(Vereist)

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

In Your Face Media Den Haag
Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

In Your Face Media Amersfoort
Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

klanten[at]iyfm.nl

Wat kun je van je nieuwe website verwachten?

Kies je ervoor om een website te laten maken door IYFM, dan kun je zeker zijn van een professioneel design. De website wordt in je eigen huisstijl ontworpen en bij het webdesign houden we ook rekening met de doelgroep. Onze webdesigners creëren een responsive website die eenvoudig te navigeren is. Bovendien zullen we de website ook optimaliseren voor de zoekmachines, zodat je website eerder gevonden wordt. Zo kunnen we de website onder andere zien van professionele SEO-content. Bij IYFM maken we een website op maat, zodat de website een goede presentatie van je bedrijf is.

Kosten website laten maken

Een website laten maken is al mogelijk vanaf €1500. Hoeveel de website exact zal kosten, is echter afhankelijk van je wensen. Wil je graag een website door ons laten ontwerpen? Vraag dan een offerte aan, zodat je een beter beeld van de prijs krijgt. Op basis van je wensen zullen we berekenen hoeveel het zal kosten om de website te realiseren.

Responsive website laten maken Den Haag

Bij IYFM kun je altijd zeker zijn van een responsive webdesign. Oftewel, je website zal zich aanpassen naar het apparaat van de gebruiker. Dat is zeer belangrijk, want veel mensen gebruiken tegenwoordig ook hun smartphone of tablet om websites te bezoeken. Het is belangrijk dat je website ook voor deze gebruikers goed zichtbaar is. Bovendien is het ook voor Google belangrijk dat je website responsive is.

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

Marktplaats laten maken

 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Winkelfunctie voor verkopers
 • Verkoper authenticatie

Meer over Marktplaats laten maken

_

Affiliate website laten maken

 • Integratie van affiliatenetwerken
 • Automatische contentfeeds
 • Prestatieoptimalisatie

Meer over Affiliate website laten maken

_

WordPress website laten maken

 • Razendsnelle WordPress Website
 • Schitterend design (zie portfolio).
 • Snelle oplevering, direct online.

Meer over Wordpress websites

_

Webshop laten maken

 • WooCommerce webshop op maat.
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop.
 • Incl. iDeal, Klarna, PayPal integratie.

Meer over webwinkel laten maken

_

Veiling website laten maken

 • Geautomatiseerd veilingsysteem.
 • Eenvoudig te optimaliseren.
 • Uitstekend zelf te beheren.

Meer over veiling websites

_

Landingspagina laten maken

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over Landingspagina laten maken

Goed geschreven SEO content

SEO staat voor Search Engine Optimization. Door middel van SEO wordt je website dus geoptimaliseerd om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Wij kunnen je website direct van professionele content voorzien, waardoor je een goede start maakt met SEO. Bij het schrijven van de content houden onze copywriters niet alleen rekening met SEO, maar ook met de eindgebruiker. Zo leiden de teksten niet alleen tot een betere vindbaarheid, maar ook tot meer conversies.

Eenvoudig te beheren websites

Als we een website voor je maken, krijg je een website die ook eenvoudig te beheren is. Wij maken namelijk gebruik van het WordPress CMS. Met een WordPress website is het eenvoudig om een bestaande pagina aan te passen en om een nieuwe pagina te creëren. Ook is het zeer eenvoudig om blogs toe te voegen aan je website.Wil jij je producten graag online aanbieden? Dan is het ook mogelijk om een webshop te laten maken door IYFM. Ook dan kun je zeker zijn van een professioneel webdesign. Als we een webshop voor je maken, zorgen we ervoor dat de customer experience optimaal is. Daarnaast kunnen we je ook helpen om advertenties te plaatsen in Google Shopping.

Over IYFM Den Haag

IYFM is een full service internetbureau. Naast dat je voor webdesign bij ons terecht kunt, zijn we ook gespecialiseerd in online marketing. Zo kun je voor alle zaken die gerelateerd zijn aan je website of webshop bij ons terecht. Ons team bestaat uit zowel webdesigners als online marketing specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring en enorme vakkennis, zijn we keer op keer in staat om prachtige resultaten te behalen. Ben je benieuwd naar wat we voor andere bedrijven hebben mogen betekenen? Kijk dan eens naar onze portfolio. Heb je besloten dat je graag meer van ons wilt weten? Neem dan gerust contact met ons op. Eventuele vragen kun je telefonisch stellen, maar uiteraard ook tijdens een eerste kennismakingsgesprek. We gaan graag met je in gesprek om onze mogelijkheden met je door te nemen!

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Webdesign tarieven

Prijs website laten maken

01

ZZP Website

Website tot 10 pagina's of one-pager.

€1250 / prijsindicatie project

02

MKB Website

Website tot 25 pagina's.

€2500 / prijsindicatie project

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

Stappen

Een converterende website laten maken

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We gaan alle doelstellingen noteren en voorbeelden verzamelen. Samen hardop nadenken om vervolgens alles in logische volgorde in een projectplan te gieten.

Aan de slag

Stap 2

We hebben de input ontvangen. We gaan aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen.

Demo & feedback

Stap 3

Na het opleveren van de demo en het noteren van alle commentaren gaan we aan de slag met het verwerken van alle feedback.

Oplevering & Nazorgfase

Stap 4

Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens eventueel over. Ook verwerken we de laatste punten aan feedback.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Meestgestelde vragen website laten maken Den Haag

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Grafische vormgeving of beeldende vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en beeld.

Als het grafische ontwerp klaar is en de opdrachtgever heeft de factuur betaald, zijn de rechten van het grafische design voor de opdrachtgever. Dit houdt in dat dat de eigenaar onbeperkt gebruikersrecht heeft.

In principe kunnen we alles ontwerpen waar reclame op moet. Hieronder een kleine opsomming.

huisstijlen, logoʼs, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, verpakkingen, digitale nieuwsbrieven, briefpapier, digitale visitekaartjes, normale visitekaartjes en nog veel meer.

Jazeker! Wij kunnen alles uit handen nemen als je dat wilt. Wij hebben goede contacten met verschillenden drukkerijen. Om deze reden zal het drukwerk altijd netjes en voor een scherpe prijs worden opgeleverd.

Het is niet mogelijk om een website in elkaar te zetten die direct op de eerste pagina van Google staat als men op concurrerende zoektermen zoekt. Echter, zullen wij tijdens het ontwerpen van je website wel rekening houden met de zoekmachines. De basis is dus geoptimaliseerd, waardoor je redelijk snel kunt ranken in Google.

Wil je alles uit je website halen en dus zo snel mogelijk goed gevonden worden in de zoekmachines? Dan is het mogelijk om een SEO-campagne door IYFM te laten verzorgen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Wij hebben al veel bedrijven aan topposities in de Google zoekresultaten kunnen helpen.

Als wij je webdesign ontwerpen, dan kunnen we de website ook direct van content voorzien. Een standaard responsive website kunnen we van 10 pagina’s content voorzien. De content wordt geschreven door onze copywriter met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Bij het schrijven van de content wordt er zowel rekening gehouden met de doelgroep als met de zoekmachines. Hierdoor is deze content goed voor je ranking in de zoekmachines, maar ook voor je conversie ratio. Zijn er bepaalde punten die je graag terugziet in de content van je website? Laat het ons dan weten, zodat onze copywriters hier rekening mee kunnen houden!

Als wij een webdesign voor je maken is het mogelijk om verschillende mailadressen aan te maken met jouw domeinnaam. Zo krijg je een mailadres zoals info@domein.nl. Hierdoor kunnen zowel jij als je medewerkers een professioneel e-mailadres gebruiken om klanten en zakenpartners te mailen.

Als wij een webdesign voor je maken, zullen we Google Analytics ook voor je integreren. Op basis van je content, selecteren wij geschikte foto’s voor de website. Ook kun je als klant besluiten om zelf foto’s te zoeken op Adobe Stock. Wij kunnen deze aankopen en plaatsen.

Wij maken diverse systemen zoals websites voor makelaars, websites voor advocaten, dating websites en websites voor reisbureaus. Wij ontwikkelen websites met WordPress. Laat uw website door IYFM maken en huur deze voor slechts €99,95 per maand met een looptijd van 24 maanden.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041