1. Home
 2. Google Ads Specialist
Haal meer uit je website

Google Ads Specialist

Wij zorgen als Google ads specialist voor goed converterende Google ads campagnes door de advertentiecampagne en landingspagina’s naadloos op elkaar te laten aansluiten. Eenvoudig meer klanten werven en zelf je budget bepalen? Google Ads is dé oplossing. Wij garanderen scherpe tarieven, hoge conversie percentages & meer leads.

 • Google Ads en Google Analytics gecertificeerd
 • Jarenlange ervaring met campagne beheer en optimalisatie
 • Altijd een maandelijks overzicht van de kosten en baten
 • Uitstekende begeleiding bij het beheren van jouw campagne

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

Naam(Vereist)

Succesvolle Google Ads campagne

Een klantvraag die we vaak gesteld krijgen is of Google Ads rendabel kan zijn voor hun website of webshop. Onze vraag daarop is: wat mag een nieuwe klant maximaal kosten? Om vervolgens met die informatie een goed antwoord te kunnen geven op de vraag of een campagne rendabel kan zijn, doen wij eerst een zoekwoordenonderzoek en maken we een concurrentieanalyse. Vervolgens maken we een prognose van het aantal leads en berekenen we of de prijs per lead binnen het budget van de klant past. We maken vooraf geen loze beloften en berekenen zo nauwkeurig mogelijk welke strategie voor de meeste omzet kan zorgen.

In ons voorbeeld mag een nieuwe klant mag maximaal 20 euro kosten aan Google Ads advertentiebudget. Er is 200 euro geïnvesteerd en er zijn 18 nieuwe klanten geworven via de Google Ads campagne. De campagne in dit voorbeeld is een succes te noemen. Rekensom voor de maximale kosten: 18 (nieuwe klanten) x 20 (maximale uitgaven per klant) = € 360,- euro (maximale uitgaven Adwords bij 20 nieuwe klanten). De uitgaven aan Google Adwords komen in dit voorbeeld neer op slechts € 200,- waardoor de campagne zeer succesvol te noemen is.

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

SEO Specialist

 • Opvallende weergave in Google.
 • Optimale website categorisatie.
 • Een goede SEO strategie.

Meer over seo specialist

_

Linkbuilding expert

 • Strategische linkpartnerships
 • Rankings boosten
 • Bewezen Google topresultaten

Meer over linkbuilding expert

_

On-page optimalisatie

 • Titels optimaliseren
 • Content verbeteren
 • Laadtijden versnellen

Meer over On-page optimalisatie

_

Off-page optimalisatie

 • Backlinks verwerven
 • Sociale media benutten
 • Reputatie beheren

Meer over Off-page optimalisatie

_

Conversie optimalisatie

 • A/B-testen implementeren
 • CTA’s optimaliseren
 • Gebruikersgedrag analyseren

Meer over Conversie optimalisatie

_

Landingspagina

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over Landingspagina

Google Ads specialist In Your Face Media uit Den Haag zorgt voor goed converterende Google Ads campagnes. Wij zijn Google Ads gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met adverteren op Google. Google Ads is een adverteer mogelijkheid waarbij u tegen betaling met zelf gekozen woorden op de eerste pagina van Google kan komen te staan. Het systeem werkt net als een veiling, de hoogste bieder wint en staat op nummer 1. Tenzij de advertenties van de op een na hoogste bieder relevanter zijn dan die van de hoogste bieder. Op dat moment zet Google de advertenties van de op een na hoogste bieder bovenaan. Het is om daarom belangrijk relevante advertenties te schrijven die vaak worden aangeklikt. Als de pagina waarmee u adverteert dan ook nog goed geoptimaliseerd zijn voor hoge conversie kan campagne zeer succesvol worden.

Het is belangrijk om te bepalen welke woorden u wilt inkopen via Google Ads. Daarnaast is het ook belangrijk om te bepalen welke advertentie groepen u maakt om de doelgroep mee aan te spreken. De advertentie moet duidelijk weergeven waarnaar de gebruiker op zoek is. Als dit het geval is, en de advertentie heeft een duidelijke call-to-action dan is de kans groot dat de gebruiker op jouw advertentie klikt. Op het moment dat de advertenties goed worden bezocht is het belangrijk om te kijken wat de bezoekers op uw website doen. Vinden ze waar ze naar op zoek zijn? Realiseert de campagne genoeg omzet? Je investeert geld en wilt daar natuurlijk resultaat zien zoals leads of sales.

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Stappen

Een succesvolle SEO campagne

IYFM-Den-Haag-Logo-ICON

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

Aan de slag

Stap 2

We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

Feedback

Stap 3

Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

Actief monitoren en verbeteren

Stap 4

Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen Google Ads

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bij SEO (zoekmachine optimalisatie) optimaliseren we je website of webshop voor de organische zoekmachine resultaten. De eerste resultaten daarvan zijn vaak pas na 3-4 maanden merkbaar. Bij Google Ads zijn de resultaten vrijwel direct merkbaar. Nadat we je campagne live hebben gezet komen er direct bezoekers via Google op je website. Voor iedere klik betaal je een bedrag aan Google. Je kunt zelf bepalen hoeveel budget je wilt inzetten per dag. Je kunt op zoekwoordniveau berekenen hoeveel een nieuwe klant kost. Succesvolle campagnes kunnen worden opgeschaald en campagnes die niet voldoende rendement opleveren kunnen worden geoptimaliseerd voor betere resultaten of worden uitgeschakeld/gepauzeerd.

Je kunt altijd zelf aan de slag gaan met Google Ads. Hoewel het niet het meest gebruiksvriendelijke advertentieprogramma is in het gebruik, zijn er wel heel veel artikelen en video tutorials te vinden online. Wij adviseren echter om een Google Ads specialist in te zetten voor je campagne zodat je niet onnodig veel advertentiebudget verspilt aan een campagne met verkeerde instellingen.

Jazeker, iedere maand rapporteren we de kosten die je kwijt bent per lead. Het aantal leads dat de campagne

De kosten van een Google Ads campagne zijn afhankelijk van de omvang van de campagne. Ook moet er gekeken worden of de landingspagina’s goed geoptimaliseerd zijn. Een Google Ads campagne verzorgen wij vanaf 350 euro per maand. Ook bij het behalen van meer rendement uit je bestaande campagne kunnen we je helpen.

Nee. Een campagne duurt bij ons minimaal 3 maanden. Die korte campagnes bieden we vaak aan om te laten zien dat wij snel voor goede resultaten kunnen zorgen. In onze linkbuilding analyse zorgen wij dat relevante zoekwoorden met een goed zoekvolume vastgesteld worden (vaak in overleg met de klant). Vervolgens stellen we aan de hand van een linkbuilding strategie vast hoe wij top 10 posities in Google willen bereiken. Daarna plannen we in hoe we deze positie op lange termijn behouden of zelfs nog kunnen verbeteren. Om ons werk transparant te houden vermelden wij in een rapport het aantal verkregen links, het aantal aangevraagde links en de posities van de zoekwoorden in Google.

Een linkbuilding campagne dient een continu proces te zijn van je online marketing activiteiten. Als je stopt met linkbuilden zullen je posities op den duur verzwakken. Het opbouwen van links richting je website dient geleidelijk aan te gebeuren. Alleen door geleidelijk aan het aantal links richting je website op te bouwen kun je hoger in Google komen. Een website die net live is gegaan moet geleidelijk aan beginnen met het opbouwen van een goed link profiel. Daarbij gaat het om links die relevant zijn. Websites met een lage hoeveelheid uitgaande links en een hoge autoriteit binnen Google zijn belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om links met de juiste ankerteksten binnen te halen. Dit zorgt er voor dat bepaalde pagina’s op bepaalde zoekwoorden beter vindbaar zijn. Ook is de inhoud van de landingspagina is belangrijk. Deze dient goed aan te sluiten bij de inkomende links en de zoekwoorden moeten voldoende gebruikt worden.

Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat jouw website niet bestraft zal worden tijdens een Google algoritme update. Nieuwe websites raden wij aan om rustig links op te bouwen. Wij zorgen door middel van een mix strategie voor lokale links, directory links, website links en blog links. Wij behalen tijdens iedere campagne resultaten in de top 3 van Google voor onze klanten. Websites die alleen links nodig kunnen maatwerk linkbuilding aanvragen. Het gaat daarbij om links die worden aangevraagd bij webmasters.

Als je ervoor kiest om je SEO adviesrapport dan kun je zeker zijn van een effectieve strategie. Wij kunnen je website compleet analyseren om een beeld te krijgen van alle technische factoren die nog geoptimaliseerd moeten worden. Daarnaast kunnen we je website of webshop voorzien van goed geoptimaliseerde teksten en verbeteringen aanbrengen in de sitestructuur. Zo draagt je nieuwe content niet alleen bij aan meer bezoekers, maar leidt de content ook tot een hoger conversiepercentage. Vervolgens kan onze linkbuilding specialist aan de slag met het vervoveren van nummer 1 posities in Google.

Onze SEO schrijvers kunnen dit werk uit handen nemen. Echter kun je zelf ook teksten aanleveren. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden voor de zoekmachine.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041