Haal meer uit je website

Linkbuilding Specialist

In Your Face Media is een van de meest ervaren linkbuilding partijen in Nederland. Hieronder een kleine opsomming wat je van ons kunt verwachten:

 • Kwalitatieve en relevante links en blog artikelen op relevante blogs.
 • Een mooi uitgebalanceerd linkprofiel.
 • Blijvende resultaten zolang de campagne loopt.
 • Een prognose vooraf van de resultaten die we verwachten te behalen.
 • Gegarandeerd topresultaten binnen 4-6 maanden. Minimaal top 10.

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

  Cases

  Hier zijn we trots op

  Je eigen WordPress platform?
  Wij krijgen het voor elkaar.

  In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Den Haag dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

  Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

  Partners

  Trots om te mogen werken voor

  Een succesvolle SEO campagne

  Doelstellingen & Strategie

  We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

  Aan de slag

  We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

  Feedback

  Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

  Actief monitoren en verbeteren

  Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

  Linkbuilding voorbeelden

  Dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne is buitenverlichtingzaak.nl nu de meest bezochte webshop op het gebied van buitenverlichting. De webshop staat praktisch op alle belangrijke zoektermen op nummer 1 en draait nu 10 keer meer omzet dan voor de linkbuilding campagne van start ging. Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Bekijk hieronder de resultaten.

  Vrijblijvend contact opnemen

   Contact infomatie

   Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

   In Your Face Media Den Haag
   Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

   In Your Face Media Amersfoort
   Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

   klanten[at]iyfm.nl

   Tarieven

   Linkbuilding prijzen

   01

   Linkbuilding L

   120 Links per jaar

   €150 / per maand

   02

   Linkbuilding XL

   240 Links per jaar

   €300 / per maand

   03

   Linkbuilding XXL

   360 Links per jaar

   €450 / per maand

   Eenvoudige
   Duidelijke prijzen

   Alles over IYFM

   Naast webshops, websites en zoekmachine optimalisatie verzorgen zorgen wij ook voor een grafisch ontwerp waarmee je op de juiste manier opvalt. Een complete huisstijl, visitekaartjes, posters of flyers? wij maken het allemaal en verzorgen eventueel de print voor een scherpe prijs.

   Ook met een video, productfotografie en 360 graden fotografie kunnen we je van dienst zijn. Wij zijn specialist in e-commerce projecten en runnen onze eigen sieraden webshop juwelia. Deze webshop is een van onze showcases voor onze klanten. De webshop is gemaakt in WooCommerce, is voorzien van een SEO campagne met topposities in Google behaald door onze SEO specialist en er draait een Google shopping campagne. Ook is Juwelia actief op Facebook & Instagram. Bekijk hier al onze projecten.

   Linkbuilding resultaten

   SEO specialist In Your Face Media heeft ruim 10 jaar linkbuilding ervaring. Wij zorgen niet alleen voor een evenwichtig link profiel maar zorgen er ook voor dat de zoekwoorden die jouw bedrijf of webshop klanten opleveren hoger in Google komen te staan. Door een natuurlijke linkopbouw zorgen we voor blijvende resultaten. Hierdoor zal een constante stroom van potentiele klanten jouw website weten te vinden. Afhankelijk van de opgegeven zoekwoorden en de concurrentie zullen we een linkbuilding strategie uitstippelen. Als linkbuilding specialist raden wij aan om te kiezen voor een campagne waarbij maandelijks links en artikelen worden geplaatst. Wij leveren content zoals zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor de website en externe blog artikelen. Met sterke blog content en goed geoptimaliseerde landingspagina’s en zorgen we vvoor een sterke concurrentie positie van je website of webshop.

   Vrijblijvend contact opnemen

    Contact infomatie

    Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

    In Your Face Media Den Haag
    Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

    In Your Face Media Amersfoort
    Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

    klanten[at]iyfm.nl

    Beoordelingen

    Wat onze klanten zeggen

    Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

    FAQ

    Meestgestelde vragen linkbuilding

    Ontdek wat linkbuilding specialist IYFM voor jouw bedrijf kan betekenen.

    Menu