Linkbuilding Specialist

Wat is link building?

Linkbuilding is een proces waarbij jouw website een vermelding krijgt op andere websites in de vorm van een blog artikel, directory vermelding, partnerlink of banner advertentie. Dit zijn allemaal verschillende soorten links. Verschillende soorten links zul je nodig hebben om een gevarieerd linkprofiel te creëren waarmee je hoger in Google komt te staan. Een andere vorm van variatie in je linkprofiel is de waarde van de pagina waarop je link vermeld staat. Deze waarde noemen we domein en pagina autoriteit. De domein autoriteit staat voor de autoriteit van het domein, deze autoriteit is vaak hoger dan de pagina autoriteit. De pagina autoriteit geeft de waarde aan van de pagina op het domein waar jouw link staat vermeld. Het aantal links op de pagina waar jouw website vermeld staat heeft ook invloed op de kracht van de link. Minder links op een pagina is beter, de autoriteit die de link zal overdragen vanaf een pagina met weinig links, is hoger. Dit komt omdat de waarde niet verdeeld hoeft te worden over de vele andere links. In Your Face Media geeft een gratis website analyse waarbij belangrijke zaken als snelheid, optimalisatie en link populariteit worden gemeten voor jouw website. Profiteer ook van een gratis rapportage.

Linkbuilding voorbeelden

Dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne is buitenverlichtingzaak.nl nu de meest bezochte webshop op het gebied van buitenverlichting. De webshop staat praktisch op alle belangrijke zoektermen op nummer 1 en draait nu 10 keer meer omzet dan voor de linkbuilding campagne van start ging.

Linkbuilding buitenverlichtingzaak

ZoekwoordZoekvolumeStartNu
Tuinverlichting99001011
Led verlichting buiten1300581
Led buitenverlichting8801011
Led verlichting buiten1300581
Led buitenverlichting8801011
Buitenlampen290061
Tuinspots440061
Tuinlantaarns590241
Tuinlampen16001011
Breedstralers2601011
Sensorlampen1000121
Tuinverlichting led7201011
Buitenverlichting led1701011
Led verlichting tuin13001011
Buiten hanglamp48051
Buitenlantaarn880551
Led tuinverlichting880741
tuinverlichting Led16001011
Led tuinverlichting16001011
Buitenverlichting9900143
Buitenlamp met schemerschakelaar88043

Linkbuilding Seats & Sofas

ZoekwoordZoekvolumeStartNu
banken winkel26051
zitbanken3.60092
bankstellen27.10093
bankstel27.100153
zitbank3.60073

Linkbuilding Dutch Credit Brokers

ZoekwoordZoekvolumeStartNu
kredietverzekering afsluiten10611
kredietverzekering kosten40471
kredietverzekeringen720111
kredietverzekeren720842
kredietverzekering720652
kredietverzekering premie10553

Linkbuilding specialist IYFM

  • Zorgt voor kwalitatieve en relevante links
  • Plaatst blog artikelen op relevante blogs
  • Zorgt voor een mooi link profiel en blijvende resultaten
  • Is een linkbuilding specialist met ruim 10 jaar ervaring
  • Maakt een schatting en weet doelstellingen te behalen
  • Hoger in Google dankzij de juiste linkbuilding strategie

Maatwerk Linkbuilding

Maatwerk linkbuilding nodig? In Your Face Media heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van linkbuilding. Wij zorgen niet alleen voor een evenwichtig link profiel maar zorgen er ook voor dat de zoekwoorden die uw bedrijf of webshop klanten opleveren hoger in Google komen te staan. Door een natuurlijke linkopbouw zorgen we voor blijvende resultaten. Hierdoor zal een constante stroom van potentiele klanten jouw website weten te vinden.

Linkbuilding strategie

Afhankelijk van de concurrentie zal er een linkbuilding strategie worden bepaald. Als linkbuilding specialist raden wij aan om te kiezen voor een campagne waarbij maandelijks links en artikelen worden geplaatst. Als full service internetbureau leveren wij content in de vorm van SEO teksten en blog artikelen, maken wij blogs en landingspagina’s en zorgen we een sterke concurrentie positie. Een linkbuilding campagne starten met gegarandeerde resultaten kan al vanaf 150 euro per maand.

Hoger in Google door linkbuilding

Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat jouw website niet bestraft zal worden tijdens een Google Panda of Google Penguin update. Nieuwe websites raden wij aan om met een link profiel campagne te starten.  Dit is een mix strategie van lokale links, directory links, website links en eventueel e-commerce links voor webshops. De websites waar wij links op plaatsen hebben een goede reputatie en wij behalen tijdens iedere campagne resultaten op de eerste pagina van Google voor onze klanten. Websites die alleen links nodig kunnen maatwerk linkbuilding aanvragen. Het gaat daarbij om links die worden aangevraagd bij webmasters. Kijk voor de prijzen en specificaties op onze pagina linkbuilding

Linkbuilding: een constant proces

Linkbuilding dient geleidelijk aan te gebeuren. Alleen door geleidelijk aan je link profiel op te bouwen kun je hoger in Google komen. Een website die net start moet geleidelijk aan beginnen met het opbouwen van een goede link structuur. Daarbij gaat het om links die relevant zijn. Websites met een lage hoeveelheid uitgaande links en een hoge autoriteit binnen Google zijn belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om links met de juiste ankerteksten binnen te halen. Dit zorgt er voor dat bepaalde pagina’s op bepaalde zoekwoorden beter vindbaar zijn. Ook is de inhoud van de landingspagina heel belangrijk. Wij zorgen voor een goede website met een duidelijke structuur en professionele SEO teksten. Ook schrijven wij blog artikelen van goede kwaliteit vanaf 5 cent per woord.

Maatwerk linkbuilding

Tijdens onze linkbuilding analyse zorgen wij dat relevante zoekwoorden met een goed zoekvolume vastgesteld worden voor onze klanten. Vervolgens stellen we aan de hand van een linkbuilding strategie vast hoe wij top 10 posities in Google willen bereiken.Vervolgens plannen we in hoe we deze positie op lange termijn behouden of zelfs nog kunnen verbeteren. Om ons werk transparant te houden vermelden wij in een rapport het aantal verkregen links, het aantal aangevraagde links en de posities van de zoekwoorden in Google.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hier zijn we trots op

Bekijk hier enkele van onze afgeronde projecten.

initial image

Binnen verkoop

initial image

Dolderman Advocaten

initial image

Rep en Roer

Wij maken websites voor o.a.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van IYFM
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by