Websites die converteren

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een proces waarbij jouw website een vermelding krijgt op andere websites in de vorm van een blog artikel, directory vermelding, partnerlink of banner advertentie. Dit zijn allemaal verschillende soorten links. Verschillende soorten links zul je nodig hebben om een gevarieerd linkprofiel te creëren waarmee je hoger in Google komt te staan. Een andere vorm van variatie in je linkprofiel is de waarde van de pagina waarop je link vermeld staat. Deze waarde noemen we domein en pagina autoriteit. De domein autoriteit staat voor de autoriteit van het domein, deze autoriteit is vaak hoger dan de pagina autoriteit. De pagina autoriteit geeft de waarde aan van de pagina op het domein waar jouw link staat vermeld. Het aantal links op de pagina waar jouw website vermeld staat heeft ook invloed op de kracht van de link. Minder links op een pagina is beter, de autoriteit die de link zal overdragen vanaf een pagina met weinig links, is hoger. Dit komt omdat de waarde niet verdeeld hoeft te worden over de vele andere links. In Your Face Media geeft een gratis website analyse waarbij belangrijke zaken als snelheid, optimalisatie en link populariteit worden gemeten voor jouw website. Profiteer ook van een gratis rapportage.

Vincent Dolderman

Cases

In Your Face Media

In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Den Haag dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

Blije klanten

Excellent

4,9

Door klanten beoordeeld

Voorbeelden van linkbuilding

Dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne is buitenverlichtingzaak.nl nu de meest bezochte webshop op het gebied van buitenverlichting. De webshop staat praktisch op alle belangrijke zoektermen op nummer 1 en draait nu 10 keer meer omzet dan voor de linkbuilding campagne van start ging.

Linkbuilding buitenverlichtingzaak

Zoekwoord Zoekvolume Start Nu
Tuinverlichting 9900 101 1
Led verlichting buiten 1300 58 1
Led buitenverlichting 880 101 1
Led verlichting buiten 1300 58 1
Led buitenverlichting 880 101 1
Buitenlampen 2900 6 1
Tuinspots 4400 6 1
Tuinlantaarns 590 24 1
Tuinlampen 1600 101 1
Breedstralers 260 101 1
Sensorlampen 1000 12 1
Tuinverlichting led 720 101 1
Buitenverlichting led 170 101 1
Led verlichting tuin 1300 101 1
Buiten hanglamp 480 5 1
Buitenlantaarn 880 55 1
Led tuinverlichting 880 74 1
tuinverlichting Led 1600 101 1
Led tuinverlichting 1600 101 1
Buitenverlichting 9900 14 3
Buitenlamp met schemerschakelaar 880 4 3

Linkbuilding Seats & Sofas

Zoekwoord Zoekvolume Start Nu
banken winkel 260 5 1
zitbanken 3.600 9 2
bankstellen 27.100 9 3
bankstel 27.100 15 3
zitbank 3.600 7 3

Linkbuilding Dutch Credit Brokers

Zoekwoord Zoekvolume Start Nu
kredietverzekering afsluiten 10 61 1
kredietverzekering kosten 40 47 1
kredietverzekeringen 720 11 1
kredietverzekeren 720 84 2
kredietverzekering 720 65 2
kredietverzekering premie 10 55 3

Linkbuilding specialist IYFM

InYourfaceMedia is een van de meest gespecialiseerde op het gebied van linkbuilding. Hier een kleine opsomming wat je van onze kant kunt verwachten:

IYFM

  • Zorgt voor kwalitatieve en relevante links
  • Plaatst blog artikelen op relevante blogs
  • Zorgt voor een mooi link profiel en blijvende resultaten
  • Is een linkbuilding specialist met ruim 10 jaar ervaring
  • Maakt een schatting en weet doelstellingen te behalen
  • Hoger in Google dankzij de juiste linkbuilding strategie

Maatwerk Linkbuilding

Maatwerk linkbuilding nodig? In Your Face Media heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van linkbuilding. Wij zorgen niet alleen voor een evenwichtig link profiel maar zorgen er ook voor dat de zoekwoorden die uw bedrijf of webshop klanten opleveren hoger in Google komen te staan. Door een natuurlijke linkopbouw zorgen we voor blijvende resultaten. Hierdoor zal een constante stroom van potentiele klanten jouw website weten te vinden.

Linkbuilding strategie

Afhankelijk van de concurrentie zal er een linkbuilding strategie worden bepaald. Als linkbuilding specialist raden wij aan om te kiezen voor een campagne waarbij maandelijks links en artikelen worden geplaatst. Als full service internetbureau leveren wij content in de vorm van SEO teksten en blog artikelen, maken wij blogs en landingspagina’s en zorgen we een sterke concurrentie positie. Een linkbuilding campagne starten met gegarandeerde resultaten kan al vanaf 150 euro per maand.

Hoger in Google door linkbuilding

Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat jouw website niet bestraft zal worden tijdens een Google Panda of Google Penguin update. Nieuwe websites raden wij aan om met een link profiel campagne te starten. Dit is een mix strategie van lokale links, directory links, website links en eventueel e-commerce links voor webshops. De websites waar wij links op plaatsen hebben een goede reputatie en wij behalen tijdens iedere campagne resultaten op de eerste pagina van Google voor onze klanten. Websites die alleen links nodig kunnen maatwerk linkbuilding aanvragen. Het gaat daarbij om links die worden aangevraagd bij webmasters. Kijk voor de prijzen en specificaties op onze pagina linkbuilding

Linkbuilding: een constant proces

Linkbuilding dient geleidelijk aan te gebeuren. Alleen door geleidelijk aan je link profiel op te bouwen kun je hoger in Google komen. Een website die net start moet geleidelijk aan beginnen met het opbouwen van een goede link structuur. Daarbij gaat het om links die relevant zijn. Websites met een lage hoeveelheid uitgaande links en een hoge autoriteit binnen Google zijn belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om links met de juiste ankerteksten binnen te halen. Dit zorgt er voor dat bepaalde pagina’s op bepaalde zoekwoorden beter vindbaar zijn. Ook is de inhoud van de landingspagina heel belangrijk. Wij zorgen voor een goede website met een duidelijke structuur en professionele SEO teksten. Ook schrijven wij blog artikelen van goede kwaliteit vanaf 5 cent per woord.

Linkbuidling maatwerk

Tijdens onze linkbuilding analyse zorgen wij dat relevante zoekwoorden met een goed zoekvolume vastgesteld worden voor onze klanten. Vervolgens stellen we aan de hand van een linkbuilding strategie vast hoe wij top 10 posities in Google willen bereiken.Vervolgens plannen we in hoe we deze positie op lange termijn behouden of zelfs nog kunnen verbeteren. Om ons werk transparant te houden vermelden wij in een rapport het aantal verkregen links, het aantal aangevraagde links en de posities van de zoekwoorden in Google.

F.A.Q.

Is linkbuilding interessant voor mijn website?

Jazeker. Linkbuidling is interessant voor alle websites. Dit komt omdat jouw organische positie in google voor 70% bepaalt wordt door verwijzingen van andere websites. En door backlinking kun je op die manier een hogere positie behalen in google, waardoor je uiteindelijk meer bezoekers zult krijgen op jouw website.

Na hoe lang gaan de backlinks werken?

Meestal duurt het twee weken nadat backlinks geplaatst zijn.

Krijg ik een overzicht van de backlinks?

Jazeker, na afloop van het proces krijg krijg je een rapport can de geplaatste backlinks.

Zijn de backlinks die geplaatst worden permanent?

In bijna alle gevallen is dit het geval.

Laten we je project bespreken.

Heb je eventuele vragen over een van onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Het team van IYFM staat klaar om je verder te helpen.