1. Home
 2. Veiling website laten maken
Websites die converteren

Veiling website laten maken

Je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen; kopen via internet. Of het nou schoenen zijn, of kleren, of auto’s, of meubilair, of lekkere etentjes; noem maar op! Alles is via websites aan te schaffen. Maar we zouden geen Nederlanders zijn als we niet zoeken naar dé beste deal. Wij willen immers niet meer betalen voor iets dan dat wij ervoor over hebben. En daarom zijn ze gelukkig in het leven geroepen! Ik heb het over de veiling websites.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Naam(Vereist)

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

In Your Face Media Den Haag
Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

In Your Face Media Amersfoort
Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

klanten[at]iyfm.nl

Waarom een veiling website laten maken?

Tegenwoordig is iedereen op zoek naar leuke, voordelige deals, dus potentiële bezoekers heb je al! Maar dat mensen voordelige dealtjes zoeken is niet de enige reden waarom een veiling website laten maken een goed idee is. Een veiling website laten maken wakkert namelijk ook het spanningsgevoel van potentiële veilers aan. Men is gewoonweg dol op veilen! Win ik wel, win ik niet? Hoe hoog moet mijn volgende bod zijn? Het spel der veilen trekt tegenwoordig steeds meer mensen.

Veiling website laten maken in WordPress

Als je door onze specialisten een veiling website laat maken, dan hebben je zelf geen moeilijkheden en stress met de ontwikkeling van de site. Wij leggen u diverse designs voor die u kunt gebruiken, zelfs in uw eigen huisstijl! Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en in enkele simpele klikken klaar. Een veiling website laten maken is dus makkelijk, overzichtelijk èn levert u veel op!

Veiling website laten maken door IYFM

De eenvoudigste manier om een website met veilingsysteem vergelijkbaar met eBay te starten is een veiling website laten maken door IYFM. Je zult met een veiling website de aandacht trekken van klanten die gewoonlijk deelnemen aan veilingen om producten tegen voordelige prijzen in te kopen.

Verkoop unieke en verfijnde producten zonder de marktwaarde te verminderen door een minimale startprijs in te stellen. Op die manier kun je de winstmarge verhogen. Profiteer van de schaarste- en concurrentieprincipes door producten aan te bieden, zoals een op maat gemaakt of unieke handgemaakte artikelen.

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

Marktplaats laten maken

 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Winkelfunctie voor verkopers
 • Verkoper authenticatie

Meer over Marktplaats laten maken

_

Affiliate website laten maken

 • Integratie van affiliatenetwerken
 • Automatische contentfeeds
 • Prestatieoptimalisatie

Meer over Affiliate website laten maken

_

WordPress website laten maken

 • Razendsnelle WordPress Website
 • Schitterend design (zie portfolio).
 • Snelle oplevering, direct online.

Meer over Wordpress websites

_

Webshop laten maken

 • WooCommerce webshop op maat.
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop.
 • Incl. iDeal, Klarna, PayPal integratie.

Meer over webwinkel laten maken

_

Veiling website laten maken

 • Geautomatiseerd veilingsysteem.
 • Eenvoudig te optimaliseren.
 • Uitstekend zelf te beheren.

Meer over veiling websites

_

Landingspagina laten maken

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over Landingspagina laten maken

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Tarieven

Concurrerende prijzen

01

ZZP Website

Website tot 10 pagina's of one-pager.

€1250 / prijsindicatie project

02

MKB Website

Website tot 25 pagina's.

€2500 / prijsindicatie project

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

Stappen

Een converterende website laten maken

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We gaan alle doelstellingen noteren en voorbeelden verzamelen. Samen hardop nadenken om vervolgens alles in logische volgorde in een projectplan te gieten.

Aan de slag

Stap 2

We hebben de input ontvangen. We gaan aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen.

Demo & feedback

Stap 3

Na het opleveren van de demo en het noteren van alle commentaren gaan we aan de slag met het verwerken van alle feedback.

Oplevering & Nazorgfase

Stap 4

Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens eventueel over. Ook verwerken we de laatste punten aan feedback.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Meest gestelde vragen veiling website laten maken

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Je kunt niet alleen veilingen voor je eigen producten maken, maar dankzij de integratie van de verkoopmodule krijg je de kans om een portaal voor online veilingen te creëren, zodat alle je verkopers hun eigen veilingen kunnen creëren. Je verdient als eigenaar een percentage van iedere verkoop.

Voor elke veiling kun je een startprijs, een minimumprijs (de minimumprijs die je bereid bent te accepteren voor het product) en een verkoopprijs definiëren, zodat gebruikers het product direct kunnen aanschaffen, zonder deel te nemen aan de veiling.

Kies ervoor om de veiling in te stellen met handmatige of automatische biedingen. Voor elke veiling kun je beslissen of gebruikers hun biedingen handmatig moeten plaatsen of dat ze het maximale bedrag kunnen invoeren dat ze bereid zijn te betalen, zodat het systeem automatisch biedingen verhoogt totdat de ingestelde limiet is bereikt.

Maak een standaardveiling of een omgekeerde veiling waarbij de winnaar de bieder is die het laagste bod heeft uitgebracht
Bij een klassieke veiling het hoogste bod degene die de veiling wint, terwijl bij de omgekeerde veiling degene met het laagste unieke bod wint.

Ja, het is mogelijk een vergoeding te vragen om je aan te melden en deel te nemen aan de veiling
Voor elke veiling kun je een vergoeding instellen die gebruikers moeten betalen voordat ze hun bod kunnen plaatsen. Om de vergoeding te betalen, worden ze direct doorgestuurd naar de betaalpagina.

Ja, je kunt een extra commissie toepassen op de veilingwinnaar. Kies ervoor om de veilingwinnaar een extra commissie te laten betalen om nevenkosten zoals belastingen, beheer- of juridische kosten, etc. te dekken. Je kunt de commissiekosten weergeven op de veilingproductpagina of alleen op de afrekenpagina wanneer de winnaar gaat betalen voor het gewonnen item.

Onze veiling website is uitgerust met een tijdsklok om gebruikers te laten zien wanneer de veiling eindigt. Je kunt zelf de stijl kiezen en kleuren aanpassen of de teller uitschakelen om alleen de einddatum van de veiling weer te geven. Dit systeem is ook uitstekend te gebruiken voor websites met dagaanbiedingen. Veilingen die bijna aflopen kunnen op de website extra onder de aandacht worden gebracht.

Je kunt gebruikers op de hoogte houden met een breed scala aan meldingen. Stuur notificatie-e-mails naar gebruikers die de veiling volgen en naar alle bieders wanneer er een nieuw bod is uitgebracht, wanneer de veiling op het punt staat te eindigen, wanneer iemand hen overbiedt (en hen aanmoedigt om nog een bod te plaatsen) en wanneer de veiling is afgelopen.

Je kunt ook een volglijst inschakelen om gebruikers veilingen te laten volgen waarin ze geïnteresseerd zijn of niet.
Laat je gebruikers kiezen om zich aan te melden voor de veiling en eventuele e-mailmeldingen te ontvangen of om de veiling toe te voegen aan een volglijst die ze kunnen volgen via de gerelateerde widget of op hun account.

Je kunt gebruikers om bevestiging vragen voordat ze hun bod publiceren. Verminder het aantal biedingen dat alleen uit nieuwsgierigheid of zonder echte interesse wordt gedaan door gebruikers een bevestiging te vragen voordat ze hun biedingen publiceren en hen te informeren over de verplichtingen als ze een veiling winnen.

Wanneer de veiling eindigt, genereer je automatisch een bestelling met de status ‘betaling in behandeling’ om het veilingitem te betalen. Je kunt de speciale optie inschakelen en de bestelling genereren om dit item op een volledig geautomatiseerde manier te betalen. De gegenereerde bestelling krijgt de status ‘betaling in behandeling’ en de winnaar van de veiling wordt doorgestuurd naar de afrekenpagina via de link in de e-mail.

Het is mogelijk via creditcard van de veilingwinnaar automatisch het bedrag af te schrijven met behulp van de Stripe. Deze nieuwe functie maakt uw site veel solide en zal het aantal onbetaalde veilingen drastisch verminderen. Stripe heeft ook een koppeling met iDeal, Klarna & PayPal.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041