1. Home
 2. Linkbuilding
 3. Toni loco

Pizzeria website laten maken

Keuze uit fraaie designs geheel in eigen huisstijl

Gratis zoekwoorden onderzoek inclusief adviesrapport.

Uitstekende weergave op mobiele apparaten

Vrijblijvend contact opnemen

  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  Het project in ’t kort

  Toni Loco – Pizzeria website laten maken

  Toni Loco opende zijn deuren in oktober 2018, Albert Cuypstraat 59, in Amsterdam en heeft er sindsdien een vestiging bij in The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Toni Loco, samengesteld door echte restaurantvisionairs, is meer dan een typisch Italiaans-Amerikaanse pizzarestaurant. Onlangs liet Toni Loco een compleet nieuwe website ontwerpen door In Your Face Media. Daarbij werd de website ook zoekmachine geoptimaliseerd. In oktober 2022 zal er gestart worden met een linkbuilding campagne om voor alle belangrijke zoekwoorden nummer 1 posities te realiseren. Deze zoekwoorden zijn o.a. Pizza Albert Cuyp, Pizza albert Cuypstraat, Pizzeria Albert Cuyp, Order pizza Leidschendam, Pizza Leidschendam, Pizzeria Leidschendam, Pizza bestellen Leidschendam, Pizza Westfield Mall.

  STAPPEN

  Een converterende website laten maken

  Doelstellingen

  Stap 1

  We noteren de doelstellingen een verzamelen voorbeelden. We gaan samen hardop nadenken. Vervolgens gieten we alles in logische volgorde in een projectplan. We maken een overzichtelijk document met daarin de campagne strategie. Daarna gaan we aan de slag met het project en zorgen we voor periodieke updates.

  Strategie & aanpak

  Stap 2

  Na het ontvangen van de input gaan we aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen. Na oplevering van de demo zorgen we voor een feedback ronde waarbij we eventuele aanpassingen noteren.

  Demo & feedback

  Stap 3

  Na het opleveren van de demo en het noteren van alle wijzigingen slaan we de laatste fase van het project in. Daarin testen we de website uitgebreid en richten we zakelijke email accounts in.

  Oplevering & Nazorgfase

  Stap 4

  Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens over. Ook is er de mogelijkheid om periodieke updates te laten uitvoeren en kunnen wij content toevoegen aan de website.

  Websites voor restaurants, advocaten en boekhouders.

  Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites voor restaurants, advocatenkantoren en boekhouders. Voor pizzeria’s en andere bezorgrestaurants maken wij webshops met bestelmodule waar je eten kunt bestellen en online kunt afrekenen. Bekijk ook de projecten van der Zwaard de website en online marketing voor advocatenkantoor DLSA of bekijk het project Medicentraal waarvoor we de website, linkbuilding en optimalisatie mochten verzorgen. Neem contact met ons op voor een prachtige website. Je bedrijf verdient het!

  Haal meer uit je website.

  Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

  Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

  Vrijblijvend contact opnemen

   Contact infomatie

   Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

   In Your Face Media Den Haag
   Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

   In Your Face Media Amersfoort
   Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

   klanten[at]iyfm.nl

   Bekijk meer cases

   Gerelateerde projecten

   Menu