1. Home
 2. Zoekmachine optimalisatie
Websites die converteren

Zoekmachine optimalisatie

Wij bieden zowel standaard en maatwerk oplossingen aan en bieden zo oplossingen voor zowel kleine (startende) ondernemers als grotere bedrijven. Onze responsive websites passen zich aan het formaat scherm van de gebruiker aan.

 • Scherpe tarieven, wij werken snel en efficient. Bij ons zul je minder betalen voor meer resultaat
 • Snelle resultaten, wij focussen alleen op de resultaten die wat opleveren
 • Uitstekend rendement, wij houden alle statistieken bij en rapporteren de voortgang van je campagne

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

Naam(Vereist)

WordPress SEO specialist

In Your Face Media is een SEO bureau uit Amersfoort waar de klant centraal staat. Groot of klein project, voor vrijwel ieder budget kunnen wij onze klanten een passende aanbieding doen. Dit is voor veel klanten in de opstartfase erg belangrijk. Om de investeringen die zij doen langzaam terug te kunnen verdienen zorgen we voor een SEO strategie die op de kortere termijn al impact kan hebben.

SEO oftwel zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, je ontkomt er niet meer aan indien je wilt dat andere mensen je website weten te vinden via zoekopdrachten in Google. In Your Face Media is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites zodat ze in combinatie met linkbuilding hoog scoren in Google. Wij hebben voor diverse klanten topposities weten te bereiken in Google. Deze klanten ondervinden dagelijks de voordelen van nieuwe klanten die in eerste instantie als bezoeker op hun website terecht kwamen via Google.

Linkbuilding voorbeeld

Dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne voor de webshop is buitenverlichtingzaak.nl nu de meest bezochte webshops op het gebied van buitenverlichting. De webshop staat praktisch op alle belangrijke zoektermen op nummer 1 en draait nu 10 keer meer omzet dan voor de campagne gestart werd.

Waarom zoekmachine optimalisatie door IYFM?

 • Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie
 • Wij zijn Google Analytics & Google Adwords gecertificeerd
 • Wij geven concreet advies en komen met een strategisch marketingplan.
 • Begeleiding vanaf het begin tot aan topposities in Google.
 • We beginnen altijd met een gratis zoekwoorden onderzoek en adviesrapport.
Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

SEO Specialist

 • Opvallende weergave in Google.
 • Optimale website categorisatie.
 • Een goede SEO strategie.

Meer over seo specialist

_

Linkbuilding expert

 • Strategische linkpartnerships
 • Rankings boosten
 • Bewezen Google topresultaten

Meer over linkbuilding expert

_

On-page optimalisatie

 • Titels optimaliseren
 • Content verbeteren
 • Laadtijden versnellen

Meer over On-page optimalisatie

_

Off-page optimalisatie

 • Backlinks verwerven
 • Sociale media benutten
 • Reputatie beheren

Meer over Off-page optimalisatie

_

Conversie optimalisatie

 • A/B-testen implementeren
 • CTA’s optimaliseren
 • Gebruikersgedrag analyseren

Meer over Conversie optimalisatie

_

Landingspagina

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over Landingspagina

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat uw hele website op de juiste manier is geoptimaliseerd. Alle pagina’s op uw website krijgen een doelstelling in Google zoals hoog scoren op bepaalde zoekwoorden. Door de juiste strategie kunt u efficiënt uw doel bereiken met uw website of webshop. Belangrijk werk is de voorbereiding, want als uw website niet goed geoptimaliseerd is kan linkbuilding u ook niet op de gewenste plek in de zoekmachine brengen.

On page zoekmachine optimalisatie

De teksten dienen de juiste woorden te bevatten, de woorden waar u de website op gevonden wilt laten worden. Ook is het belangrijk deze woorden in de headings, menu’s en overige links te laten terug komen. Pas als alles klopt dient er aan linkbuilding te worden gedaan om de website hoger in de zoekresultaten terecht te laten komen tussen de organische resultaten. Nieuwe websites komen vaak niet direct hoog in Google te staan tussen de organische zoekresultaten. Voor ondernemers die direct resultaat willen zien kan adverteren met Google Adwords zorgen voor de eerste klanten.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Als een site nieuw is, dan is het zaak van tevoren goed vast te stellen wat de zoekmachine optimalisatie doelen van de website zijn. Voor welke zoekwoorden wilt u dat uw website verschijnt in de zoekmachine? Wat is het uiteindelijke doel van de website? Informeren of verkopen? Na een analyse worden steekwoorden bepaald waarna de sitestructuur er ‘omheen’ gebouwd wordt. Zo ontstaat een site die zoekmachine vriendelijk is. Bij een bestaande site wordt een analyse gedaan door een SEO-expert, die de site zal doorlichten in zo’n vijf uur. Naar aanleiding van dit rapport zal de website aangepast worden, afhankelijk van de hoeveelheid zal dit zo’n vier tot acht uur in beslag nemen. Uiteindelijk, door te monitoren met Google webmaster tools en Google Analytics, te zien hoe de website geïndexeerd is (en waar nodig crawlfouten weg te werken), waar bezoekers vandaan komen, hoe ze zich gedragen op de website, is het zaak de website te blijven aanpassen tot de SEO-doelen bereikt zijn.

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Tarieven

Concurrerende prijzen

01

Linkbuilding L

240 Links per jaar

€150 / Prijsindicatie per maand

02

Linkbuilding XL

360 Links per jaar

€300 / Prijsindicatie per maand

03

Linkbuilding XXL

480 Links per jaar

€450 / Prijsindicatie per maand

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

Stappen

Een succesvolle SEO campagne

IYFM-Den-Haag-Logo-ICON

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

Aan de slag

Stap 2

We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

Feedback

Stap 3

Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

Actief monitoren en verbeteren

Stap 4

Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen over Zoekmachine optimalisatie

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Als je het uiterste uit je webshop of website wil halen en je hebt niet alle kennis in huis, dan is het belangrijk om een SEO bureau in te schakelen. Iedereen maakt wel eens gebruik van Google of een andere zoekmachine. Wanneer je niet goed vindbaar bent in de zoekmachines, dan laat je dus kansen liggen. Het merendeel van de bezoekers van je website zal met een goede SEO strategie afkomstig zijn van Google en andere zoekmachines.

Als eigenaar van een website of webshop kun je zelf alvast het een en ander aan SEO doen. Echter, dien je over een breed netwerk en voldoende vakkennis te beschikken om de beste resultaten te behalen. Bij linkbuilding moeten er niet alleen maandelijks backlinks gecreëerd worden, maar deze links moeten ook kwalitatief en relevant zijn. Bovendien moet de anchor text kloppen. Ook het schrijven van kwalitatieve SEO content kan een uitdaging vormen.

Als je ervoor kiest om je SEO adviesrapport dan kun je zeker zijn van een effectieve strategie. Wij kunnen je website compleet analyseren om een beeld te krijgen van alle technische factoren die nog geoptimaliseerd moeten worden. Daarnaast kunnen we je website of webshop voorzien van goed geoptimaliseerde teksten en verbeteringen aanbrengen in de sitestructuur. Zo draagt je nieuwe content niet alleen bij aan meer bezoekers, maar leidt de content ook tot een hoger conversiepercentage. Vervolgens kan onze linkbuilding specialist aan de slag met het vervoveren van nummer 1 posities in Google.

Onze SEO schrijvers kunnen dit werk uit handen nemen. Echter kun je zelf ook teksten aanleveren. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden voor de zoekmachine.

Bij In Your Face Media hebben we veel ervaring met zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen er dan ook voor dat de basis van je website goed is. Het is echter niet mogelijk om gelijk in Google gevonden te worden als er veel concurrentie is. Wil je dat je website beter vindbaar wordt, dan kunnen we je website ook na oplevering blijven optimaliseren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Het is niet mogelijk om een website in elkaar te zetten die direct op de eerste pagina van Google staat als men op concurrerende zoektermen zoekt. Echter, zullen wij tijdens het ontwerpen van je website wel rekening houden met de zoekmachines. De basis is dus geoptimaliseerd, waardoor je redelijk snel kunt ranken in Google.

Wil je alles uit je website halen en dus zo snel mogelijk goed gevonden worden in de zoekmachines? Dan is het mogelijk om een SEO-campagne door IYFM te laten verzorgen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Wij hebben al veel bedrijven aan topposities in de Google zoekresultaten kunnen helpen.

Als wij je webdesign ontwerpen, dan kunnen we de website ook direct van content voorzien. Een standaard responsive website kunnen we van 10 pagina’s content voorzien. De content wordt geschreven door onze copywriter met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Bij het schrijven van de content wordt er zowel rekening gehouden met de doelgroep als met de zoekmachines. Hierdoor is deze content goed voor je ranking in de zoekmachines, maar ook voor je conversie ratio. Zijn er bepaalde punten die je graag terugziet in de content van je website? Laat het ons dan weten, zodat onze copywriters hier rekening mee kunnen houden!

Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat jouw website niet bestraft zal worden tijdens een Google algoritme update. Nieuwe websites raden wij aan om rustig links op te bouwen. Wij zorgen door middel van een mix strategie voor lokale links, directory links, website links en blog links. Wij behalen tijdens iedere campagne resultaten in de top 3 van Google voor onze klanten. Websites die alleen links nodig kunnen maatwerk linkbuilding aanvragen. Het gaat daarbij om links die worden aangevraagd bij webmasters.

Heb jij nog meer vragen over SEO door In Your Face Media? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag een antwoord eventuele vragen die je nog hebt. Je kunt ons zowel bellen als mailen. Wanneer je graag een kennismakingsgesprek met ons inplant, behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041