WordPress Den Haag

WordPress Den Haag

Op zoek naar een WordPress specialist in Den Haag? Kies voor IYFM: ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van WordPress websites en het behalen van topposities in Google

  • Responsive design
  • Makkelijk CMS
  • AVG Proof

WordPress Webshops

Een gebruiksvriendelijke WordPress webshop voor slechts €1099,- euro? het kan bij In Your Face Media. Wij leveren WordPress Webshops op met alle bekende betaalsystemen: iDeal, Paypal, overboeking, Visa en Mastercard. Ook is er een mogelijkheid om simpel met coupons te werken, zodat een actie zeer snel op touw kan worden gezet. Integratie van Social Media door likes, tweets en facebook commentaar is geen enkel probleem. De webshop kan volledig interactief worden opgezet. Op deze wijze komt u er achter welke producten in de smaak vallen bij uw bezoekers.

WordPress community websites

Een gebruiksvriendelijk intranet voor al uw medewerkers nodig? Wij realiseren een intranet al vanaf €1295,- met de kracht van WordPress. Het intranet kan afgeschermd worden met een wachtwoord, er kunnen bestanden en berichten worden uitgewisseld. Iedere medewerker krijgt een eigen profiel met bijbehorende rechten. Ook is er een agenda aanwezig waar afspraken kunnen worden ingepland en andere evenementen en activiteiten eenvoudig kunnen worden weergegeven. Voor meer informatie neem je contact op met In Your Face Media.

WordPress specialist Den Haag

Wilt u een gebruiksvriendelijke WordPress website voor slechts €899,- euro inclusief uitstekende service? Zoek dan niet verder. Wij maken een strakke professionele website inclusief fraaie foto slideshows, social media, contact formulieren en statistieken. Laat u verassen door de fraaie websites van In Your Face Media. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan ons webdesign portfolio. In Your Face Media = WordPress Den Haag. Snelle service, voordelig en professioneel.

Geautomatiseerde WordPress Website

Geen zin om uw blog bij te houden? genoeg informatie voor de komende jaren om te delen? Laat ons uw WordPress website zo bouwen dat deze onderhoudsvrij is. Wij zorgen ervoor dat de informatie voor uw website in een wachtrij komt te staan en op gewenste tijdstippen zal worden gepubliceerd. Zo hoeft u nooit uw eigen blog meer te babysitten. Of het nu gaat om foto’s of teksten, video of audio bestanden, wij zorgen ervoor dat het in de wachtrij komt te staan en in de juiste categorie gepubliceerd kan worden. Upload functie voor uw gebruikers nodig? geen punt, wij beschikken over user generated content themes waarmee u een eigen community kunt opbouwen.

WordPress Den Haag door IYFM

Interesse in een WordPress website? Wat voor website het ook mag zijn, wij bouwen deze. Van webshop tot blog, van webshop tot Intranet. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij bouwen diverse systemen met WordPress zoals makelaar websites, muziek websites, websites voor verenigingen, dating websites en marktplaats websites. Ook kunnen wij affiliate websites maken met datafeeds die automatisch worden geupdate.

Inclusief al onze modules:

Login + Leden

Google Analytics

Formulieren

Share knoppen

Multi taal

Foto album

Nieuwsoverzicht

Productoverzicht

Medewerkers module

Zoekfunctie

Blog

Extra diensten

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvraagformulier

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van IYFM
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by