WordPress Den Haag

Branding & Design

Je onderscheiden van de concurrentie met een sterke visuele identiteit

LEES MEER >

Online Marketing

Met de juiste strategie online marketingdoelstellingen behalen

LEES MEER >

Responsive website vanaf €995,-

Een 3 in 1 website (tablet, smartphone, p.c.) die zich aanpast aan het scherm van de gebruiker.

  • Uitstekende weergave op mobiele apparaten
  • Keuze uit fraaie designs geheel in eigen huisstijl
  • Gratis integratie van Google Analytics
  • Gratis zoekwoorden onderzoek inclusief adviesrapport.
  • Geen extra kosten voor simpele techniek

 

WordPress Den Haag

Bent u op zoek naar een WordPress website, een WordPress Webshop, WordPress Intranet of een ander systeem in WordPress? Dan bent u bij In Your Face Media aan het juiste adres. Wij zijn dé WordPress specialist van Den Haag en leveren dagelijks gebruiksvriendelijke WordPress websites en webshops op die onze klanten zelf kunnen onderhouden. Interesse in wat WordPress allemaal kan? Neem gerust vrijblijvend op. Wij hebben in de laatste jaren meer dan honderd websites en webshops gemaakt in WordPress.

WordPress Webshops

Een gebruiksvriendelijke WordPress webshop voor slechts €1295,- euro? het kan bij In Your Face Media. Wij leveren WordPress Webshops op met alle bekende betaalsystemen: iDeal, Paypal, overboeking, Visa en Mastercard. Ook is er een mogelijkheid om simpel met coupons te werken, zodat een actie zeer snel op touw kan worden gezet. Integratie van Social Media door likes, tweets en facebook commentaar is geen enkel probleem. De webshop kan volledig interactief worden opgezet. Op deze wijze komt u er achter welke producten in de smaak vallen bij uw bezoekers.

WordPress community websites

Een gebruiksvriendelijk intranet voor al uw medewerkers nodig? Wij realiseren een intranet al vanaf €1295,- met de kracht van WordPress. Het intranet kan afgeschermd worden met een wachtwoord, er kunnen bestanden en berichten worden uitgewisseld. Iedere medewerker krijgt een eigen profiel met bijbehorende rechten. Ook is er een agenda aanwezig waar afspraken kunnen worden ingepland en andere evenementen en activiteiten eenvoudig kunnen worden weergegeven. Voor meer informatie neem je contact op met In Your Face Media.

WordPress specialist Den Haag

Wilt u een gebruiksvriendelijke WordPress website voor slechts €995,- euro inclusief uitstekende service? Zoek dan niet verder. Wij maken een strakke professionele website inclusief fraaie foto slideshows, social media, contact formulieren en statistieken. Laat u verassen door de fraaie websites van In Your Face Media. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan ons webdesign portfolio. In Your Face Media = WordPress Den Haag. Snelle service, voordelig en professioneel.

Geautomatiseerde WordPress Website

Geen zin om uw blog bij te houden? genoeg informatie voor de komende jaren om te delen? Laat ons uw WordPress website zo bouwen dat deze onderhoudsvrij is. Wij zorgen ervoor dat de informatie voor uw website in een wachtrij komt te staan en op gewenste tijdstippen zal worden gepubliceerd. Zo hoeft u nooit uw eigen blog meer te babysitten. Of het nu gaat om foto’s of teksten, video of audio bestanden, wij zorgen ervoor dat het in de wachtrij komt te staan en in de juiste categorie gepubliceerd kan worden. Upload functie voor uw gebruikers nodig? geen punt, wij beschikken over user generated content themes waarmee u een eigen community kunt opbouwen.

WordPress Den Haag door IYFM

Interesse in een WordPress website? Wat voor website het ook mag zijn, wij bouwen deze. Van webshop tot blog, van webshop tot Intranet. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij bouwen diverse systemen met WordPress zoals makelaar websites, muziek websites, websites voor verenigingen, dating websites en marktplaats websites. Ook kunnen wij affiliate websites maken met datafeeds die automatisch worden geupdate.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

In Your Face Newsflash

Stageplekken, ons kantoor, het team en praktische tips op het gebied van online marketing, webdesign en grafisch ontwerp.

  • Al je digitale behoeften nu onder 1 dak. In Your Face Media groeit, en bij die groei hoort een nieuwe website. De website heeft even op zich laten wachten en we zullen de k

  • Webdesign Stage Den Haag In Your Face Media is een gezellig bedrijf met een aantal leuke stageplekken. Wij werken voornamelijk aan WordPress websites en webshops en optimal

  • Online Marketing Stage Den Haag In Your Face Media is een gezellig bedrijf met een aantal leuke stageplekken. Wij werken voornamelijk aan WordPress websites en webshops en