Websites die converteren

Marktplaats laten maken

Een marktplaats website is een advertentiewebsite waar advertenties bekeken en geplaatst kunnen worden. Optioneel kan er een betaling worden gevraagd voor het plaatsen van advertenties op de websites. Een online marktplaats laten maken kan al voor 2095 euro.

 • Responsive 3 in 1 website: past zich aan het formaat scherm van de gebruiker aan.
 • Eenvoudig te beheren CMS. Zonder technische kennis pagina’s aanpassen.
 • AVG Proof, SSL encryptie & uitstekend beveiligd.
 • Domeinnaam en SSD Hosting. Wij zorgen voor een razendsnelle weergave van je webshop.
 • Inclusief 10 zoekmachine geoptimaliseerde teksten en professionele afbeeldingen.

Vincent Dolderman

Cases

In Your Face Media

In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Den Haag dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

Blije klanten

Excellent

4,9

Door klanten beoordeeld

Marktplaats laten maken € 2095,-

Bij InYourFaceMedia kun je al een marktplaats website laten maken vanaf € 2095, Zie hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten.

 • Kaart met advertentie icoontjes
 • Mogelijkheid om een webshop te integreren
 • Betaalmogelijkheden zoals PayPal
 • Gratis domeinnaam & hosting
 • Diverse talen (mogelijk)
 • Account beheer, intern berichten systeem
 • Dezelfde categorieën mogelijk als op marktplaats.nl

Advertentie website

De bezoekers van de website bekijken de advertenties op de website en kunnen in contact treden met de adverteerders. Zodra de bezoeker contact opneemt met een adverteerder krijgt de adverteerder een email toegezonden. De belangrijkste taak bij het beheren van een marktplaats is de advertenties die geplaatst worden na te kijken en bezoekers via de zoekmachine binnen halen. Ook kunnen bezoekers via Google Adwords worden ingekocht. U kunt door ons een marktplaats laten maken met exact dezelfde categorieën en subcategorieën als marktplaats.nl

Marktplaats thema’s

Door In Your Face Media kun je een volledig ingerichte marktplaats laten maken. Afhankelijk van je wensen kunnen wij een kant en klare oplossing bieden voor het realiseren van een marktplaats website met een thema. Dit kan bijvoorbeeld een marktplaats voor huizen, auto’s of banen zijn. Wij helpen je graag bij het maken van een website zoals marktplaats. Ook een logo laten maken of een complete huisstijl is mogelijk.

F.A.Q.

Kunnen jullie de website van teksten voorzien?

Dat kunnen wij zeker. Goede teksten schrijven voor websites is een vak apart. InYourFaceMedia is dan ook gespecialiseerd in het schrijven van (SEO) teksten.

Ik heb nog geen logo en huisstijl. Kunnen jullie dit ook maken?

Nog geen logo en huisstijl? Geen probleem. Binnen ons team hebben we professionele vormgevers die dit voor je kunnen maken. De huisstijl en logo gebruiken we dan ook voor de website.

Leveren jullie ook mooie foto's voor de website?

Op basis van je content, selecteren wij een aantal geschikte foto’s die jij kunt gebruiken voor de website.

Bouwen jullie ook webshops?

Jazeker! Naast gewone websites, bouwt InYourFaceMedia ook webshops.

Laten we je project bespreken.

Heb je eventuele vragen over een van onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Het team van IYFM staat klaar om je verder te helpen.