1. Home
 2. Marktplaats laten maken
Websites die converteren

Marktplaats laten maken

Online marktplaats laten maken door een WordPress specialist:

 • Uitstekende weergave op telefoon, tablet en desktop computers.
 • Eenvoudig te beheren CMS. Zonder technische kennis pagina’s aanpassen.
 • Intern berichtensysteem voor de gebruikers.
 • Inclusief betaalmethoden en betaalde advertenties.
 • Eigen winkelfunctie binnen het platform voor verkopers.
 • Beoordelingsmodule voor kopers en verkopers.
 • Verificatiesysteem voor verkopers.
 • Lokaal producten of diensten zoeken op kaart.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Naam(Vereist)

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

In Your Face Media Den Haag
Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

In Your Face Media Amersfoort
Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

klanten[at]iyfm.nl

Marktplaats laten maken

Een marktplaats website is een advertentiewebsite waar advertenties bekeken en geplaatst kunnen worden. Optioneel kan er een betaling worden gevraagd voor het plaatsen van advertenties op de websites. Een marktplaats website laten maken kan al vanaf € 2250,-

Zie hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten.

 • Kaart met advertentie mapping.
 • Mogelijkheid verkopers & kopers uit te nodigen.
 • Commissies verdienen per verkoop.
 • Betaalmogelijkheden integreren zoals PayPal & Stripe.
 • Koper & verkoper kunnen intern berichten verzenden
 • Uitbreiding in diverse talen mogelijk.
 • Account beheer, intern berichten systeem
 • Dezelfde categorieën mogelijk als op marktplaats.nl

Advertentie website

De bezoekers van de website bekijken de advertenties op de website en kunnen in contact treden met de adverteerders. Zodra de bezoeker contact opneemt met een adverteerder krijgt de adverteerder een email toegezonden. De belangrijkste taak bij het beheren van een marktplaats is de advertenties die geplaatst worden na te kijken en bezoekers via de zoekmachine binnen halen. Ook kunnen bezoekers via Google Adwords worden ingekocht. U kunt door ons een marktplaats laten maken met exact dezelfde categorieën en subcategorieën als marktplaats.nl

Marktplaats platform beginnen

Door In Your Face Media kun je een volledig ingerichte marktplaats laten maken. Afhankelijk van je wensen kunnen wij een kant en klare oplossing bieden voor het realiseren van een marktplaats website met een thema. Dit kan bijvoorbeeld een marktplaats voor huizen, auto’s of banen zijn. Wij helpen je graag bij het maken van een website zoals marktplaats. Ook een logo laten maken of een complete huisstijl is mogelijk.

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

Marktplaats laten maken

 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Winkelfunctie voor verkopers
 • Verkoper authenticatie

Meer over Marktplaats laten maken

_

Affiliate website laten maken

 • Integratie van affiliatenetwerken
 • Automatische contentfeeds
 • Prestatieoptimalisatie

Meer over Affiliate website laten maken

_

WordPress website laten maken

 • Razendsnelle WordPress Website
 • Schitterend design (zie portfolio).
 • Snelle oplevering, direct online.

Meer over Wordpress websites

_

Webshop laten maken

 • WooCommerce webshop op maat.
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop.
 • Incl. iDeal, Klarna, PayPal integratie.

Meer over webwinkel laten maken

_

Veiling website laten maken

 • Geautomatiseerd veilingsysteem.
 • Eenvoudig te optimaliseren.
 • Uitstekend zelf te beheren.

Meer over veiling websites

_

Landingspagina laten maken

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over Landingspagina laten maken

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Stappen

Een converterende website laten maken

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We gaan alle doelstellingen noteren en voorbeelden verzamelen. Samen hardop nadenken om vervolgens alles in logische volgorde in een projectplan te gieten.

Aan de slag

Stap 2

We hebben de input ontvangen. We gaan aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen.

Demo & feedback

Stap 3

Na het opleveren van de demo en het noteren van alle commentaren gaan we aan de slag met het verwerken van alle feedback.

Oplevering & Nazorgfase

Stap 4

Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens eventueel over. Ook verwerken we de laatste punten aan feedback.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Meest gestelde vragen marktplaats laten maken

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bij ons kun je een marktplaats laten maken waar meerdere leveranciers hun producten kunnen plaatsen. Het kan daarbij ook gaan om diensten. Integratie van diverse betaalmethoden is ook mogelijk. Er zijn meerdere manieren om als eigenaar commissies te verdienen over transacties die plaatsvinden op jouw platform.

Onze marktplaats kan per regio advertenties weergeven. Er kan ook gekozen worden voor kaartweergave waarbij de gebruiker advertenties klikbaar op de kaart te zien krijgt. Daarbij kan gekozen worden voor een zoekradius van enkele kilometers binnen de regio.

Je kunt er voor kiezen om abonnementspakketten voor je leveranciers te bedenken. Bij elk abonnementspakket kun je een aantal producten instellen die de verkoper in je winkel kan publiceren. Je kunt ook het commissietarief specificeren tijdens het maken van de abonnementspakketten. Je kunt de abonnementspakketten zo instellen dat de betaling herhaald wordt. Ook de lengte van de factureringscyclus en het aantal herhalingen voor elke cyclus kun je instellen. Abonnementspakketten zijn afgeschermd zodat ze niet worden weergegeven aan de bezoekers van uw site. Alleen jouw leveranciers kunnen de abonnementspakketten zien en kopen.

Je klanten kunnen met Stripe betalen. Stripe ondersteunt betalingen via iDeal, PayPal, Klarna (achteraf betalen) en creditcards. Stripe ondersteunt adaptief betalen. Dus als je klanten betalen met hun Stripe-account, ontvangen jouw leveranciers hun geld onmiddellijk zonder te wachten op autorisatie.

Net als bij Shopify, eBay of Amazon kan elke verkoper een op maat gemaakte winkel beginnen op jouw platform. Dit geeft de verkoper nog meer exposure op jouw platform. Bezoekers kunnen gerelateerde producten van de verkoper onder ogen krijgen wat de kans op verkopen vergroot.

Onze marktplaats website draait op WooCommerce, mogelijk gemaakt door WordPress. WordPress zorgt ervoor dat jouw marktplaats extreem intuïtief te gebruiken is, zelfs voor de eerste keer dat gebruikers ermee om leren gaan.

Ja, wij kunnen je marktplaats op verschillende manieren meertalig maken. Automatische vertalingen zijn niet altijd perfect, maar het is wel de meest efficiente manier van vertalen. Het implementeren van aangeleverde vertalingen is ook mogelijk. Voor het implementeren van iedere pagina reken wij een standaard tarief. Korting op het tarief is mogelijk bij bulkopdrachten.

Je kunt de volledige controle over het uiterlijk nemen met de elementor-add-on waarmee je eenvoudig jouw creatieve ideeen tot leven brengt. Met deze magische module kun je het uiterlijk van je marktplaats heel gemakkelijk aanpassen. Je hoeft alleen de widgets die je wilt integreren te slepen en neer te zetten. Met elementor zijn de mogelijkheden die jij tot je beschikking hebt om een maatwerk marktplaats te maken eindeloos.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041