1. Home
 2. Webshop Laten Maken
Webshops die converteren

Webshop Laten Maken

Wij helpen je aan meer bezoekers, hogere conversie percentages, meer omzet & betere klantervaringen. Je kunt bij ons terecht voor het behalen van je online doelstellingen.

 • Altijd vrijblijvend advies over webdesign en online marketing.
 • Webshops op maat die uitstekend aansluiten bij jouw doelgroep.
 • Wij gebruiken handige technieken die voor hogere conversie zorgen.
 • Vrijblijvend een webshop voorbeeld, plan van aanpak en adviesgesprek.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Naam(Vereist)

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

In Your Face Media Den Haag
Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

In Your Face Media Amersfoort
Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

klanten[at]iyfm.nl

Een webshop laten maken door IYFM

Een responsive webshop laten maken, dat wil zeggen een webshop die zich aanpast aan het formaat scherm van de bezoeker. Tegenwoordig is zo’n responsive webshop de standaard geworden aangezien het aantal mobiele gebruikers het aantal gebruikers van desktop computers in 2014 al is overstegen. Ook het mobiele koopgedrag is explosief gestegen de laatste jaren. Mede daarom is het belangrijker dan ooit om je webshop responsive te laten maken. Sinds 2014 hebben wij ruim 200 succesvolle responsive webshops gemaakt. We zorgen ervoor dat je kunt rekenen op uitstekende service en expertise als het gaat om een webshop, online marketing, (product) fotografie en razendsnelle hosting.

Prijs webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken kan al vanaf €1500. Je krijgt dan een WooCommerce webshop. Een webshop op basis van WordPress met de ecommerce module WooCommerce. Dit is het meest gebruiksvriendelijke CMS systeem waarmee je zelf snel uit de voeten kan. De webshops die wij maken komen met gratis uitleg & handleiding en zijn redelijk gemakkelijk te beheren. Bekijk onze webshops. Wij maken professionele webshops en integreren Mollie waardoor je direct betalingen kunt ontvangen met via iDeal, PayPal, Klarna, Visa & Mastercard.

Webshop laten maken met CMS

Een webshop laten maken uitgerust met CMS? Wij werken met WooCommerce , het ecommerce systeem van WordPress. Wij bouwen webshops met WooCommerce die fraai worden vormgegeven en goed geoptimaliseerd kunnen worden voor goede zoekmachine resultaten. Er kan een strategisch marketingplan gemaakt worden om direct bezoekers richting je webshop te krijgen. Dat kan door goede resultaten tussen de organische zoekresultaten (onbetaald) en de betaalde zoekresultaten (via Google Shopping & Ads).

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

Marktplaats laten maken

 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Winkelfunctie voor verkopers
 • Verkoper authenticatie

Meer over Marktplaats laten maken

_

Affiliate website laten maken

 • Integratie van affiliatenetwerken
 • Automatische contentfeeds
 • Prestatieoptimalisatie

Meer over Affiliate website laten maken

_

WordPress website laten maken

 • Razendsnelle WordPress Website
 • Schitterend design (zie portfolio).
 • Snelle oplevering, direct online.

Meer over Wordpress websites

_

Webshop laten maken

 • WooCommerce webshop op maat.
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop.
 • Incl. iDeal, Klarna, PayPal integratie.

Meer over webwinkel laten maken

_

Veiling website laten maken

 • Geautomatiseerd veilingsysteem.
 • Eenvoudig te optimaliseren.
 • Uitstekend zelf te beheren.

Meer over veiling websites

_

Landingspagina laten maken

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over Landingspagina laten maken

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Webshop tarieven

Prijs webshop laten maken

In Your Face Media biedt jou de kans om je online aanwezigheid op een professionele manier uit te breiden met een nieuwe webwinkel. Onze tarieven zijn uitermate scherp. Een webwinkel beginnen kan al vanaf 1750 euro. Voor een uitgebreid project kun je rekenen op een prijs van ongeveer 3500 euro. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om je wensen en doelen te begrijpen en een webshop op maat te creëren dat perfect aansluit bij je bedrijf. Voor een prijsopgave van een complex project kun je contact met ons opnemen. Laat In Your Face Media je volgende webwinkelproject realiseren!

01

Vanafprijs Webshop

One product webshop of kleine shop tot 10 producten.

€1750 / prijsindicatie project

02

Uitgebreid e-commerce project

Webshops tot 50 producten of productfeeds.

€3500 / prijsindicatie project

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

Stappen

Een converterende website laten maken

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We gaan alle doelstellingen noteren en voorbeelden verzamelen. Samen hardop nadenken om vervolgens alles in logische volgorde in een projectplan te gieten.

Aan de slag

Stap 2

We hebben de input ontvangen. We gaan aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen.

Demo & feedback

Stap 3

Na het opleveren van de demo en het noteren van alle commentaren gaan we aan de slag met het verwerken van alle feedback.

Oplevering & Nazorgfase

Stap 4

Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens eventueel over. Ook verwerken we de laatste punten aan feedback.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen webshop laten maken

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Een webshop laten maken en laten onderhouden door IYFM behoort tot de mogelijkheden. Wij maken voorafgaand aan het onderhoud een back-up en testen na afloop of alles naar behoren werkt. Denk daarbij aan het testen van orders, formulieren en plugins. Voor een professionele webshop is professioneel webshop onderhoud een must. Het komt wel eens voor dat een update voor problemen zorgt en in dat geval zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de verkopen. Onderhoud bieden we aan vanaf 25 euro per maand. Het onderhoud voor eenvoudige webshops voeren we meestal per kwartaal uit. Grotere webshops raden we aan om voor maandelijks onderhoud te kiezen. De prijs voor het onderhoud van de gemiddelde webshop is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de webshop en bijkomende techniek. Ook kunnen intensieve werkzaamheden door de klant zorgen voor een grotere behoefte aan onderhoud. In zulke gevallen kan er ook worden gekozen voor service uren. Wij kunnen voor het bouwen van de webshop een inschatting maken voor het onderhoud en het aantal service uren.

Onze klanten kunnen een webshop laten maken die voldoet aan alle eisen en wensen en voldoet aan alle Google richtlijnen. Vervolgens is het belangrijk om je potentiele doelgroep te bereiken. In Your Face Media is Google Ads en Google Analytics gecertificeerd en kan succesvolle marketing campagnes verzorgen. Wij raden vrijwel iedere webshop aan om gebruik te maken van Google shopping, de e-commerce advertenties van Google met productafbeeldingen. Ook kunnen wij door middel van SEO teksten, content marketing en linkbuilding zorgen voor uitstekende organische resultaten in de zoekmachine.

Wij kunnen een webshop ontwerp maken. Meestal maken we na ontwerp naar voorbeeld voor de klant. We maken we een homepage en innerpage als demo en leggen dit ontwerp voor aan de klant. Na eventuele wijzigingen en goedkeuring leveren we het definitieve ontwerp op.

Ook kunnen we alles ontwerpen waar reclame op moet. Een kleine opsomming: huisstijlen, logoʼs, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, verpakkingen, digitale nieuwsbrieven, briefpapier & visitekaartjes.

Wij zijn webwinkelkeur partner en kunnen de reviews en keurmerk integreren in je webshop. Hiermee zul je het vertrouwen van je klanten wekken en hierdoor zullen zij eerder een aankoop doen. Dit komt ten gunste van je advertentiekosten die met een hoger conversiepercentage lager zullen uitvallen.

webwinkel keurmerk

Een eenvoudige webshop laten maken kost €1750,- Een professionele webshop laten maken is altijd voordeliger, veiliger en sneller als je kiest voor een e-commerce specialist. Een webshop laten maken door studenten of een ZZP’er lijkt misschien voordelig door een mooie aanbieding of een lager uurtarief, maar vaak ben je daarmee niet goed geholpen. We hebben de afgelopen jaren diverse webshops opnieuw gemaakt voor klanten die een niet volledig werkende webshop voor minder dan €1000,- lieten maken.

Als wij je webdesign ontwerpen, dan kunnen we de website ook direct van content voorzien. Een standaard responsive website kunnen we van 10 pagina’s content voorzien. De content wordt geschreven en voor de zoekmachines geoptimaliseerd. Bij het schrijven van de content wordt er zowel rekening gehouden met de doelgroep als met het verwerken (en herhalen) van de juiste zoekwoorden in de tekst. De inhoud van je website is daarmee geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. Zijn er bepaalde punten die je graag terugziet in de content van je website? Laat het ons dan weten, zodat onze tekstschrijvers hier rekening mee kunnen houden!

Ja, het is zelfs aan te raden om op meerdere pagina’s te ranken. Echter, dienen de pagina’s wel op verschillende zoekwoorden te worden geoptimaliseerd.

Bij IYFM werken we met maandelijkse rapportages. Hierdoor krijg je een uitstekend beeld van wat we voor je uitvoeren en welke resultaten er behaald worden. Het is zeer belangrijk dat een linkbuilding expert je een goed beeld geeft van de resultaten. Zo weet je namelijk of je waar krijgt voor je geld.

Een webshop huren kan bij In Your Face Media al vanaf €99,95 per maand. Je krijgt dan een professionele webshop met Nederlandstalig CMS en daarbij voegen wij maximaal 30 producten toe aan de webshop. Ook kun je zelf een domeinnaam kiezen en zit de hosting bij de huurprijs inbegrepen. Het contract loopt 24 maanden en daarna is de webshop jouw eigendom. Je betaalt daarna alleen nog de maandelijkse kosten van €15,- voor het hosting pakket.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041