Websites die converteren

SEO teksten laten schrijven

Door teksten zoekmachine geoptimaliseerd te laten schrijven zorg je ervoor dat ze vindbaar zijn in de zoekmachine. Bezoekers van je website vinden dankzij de geoptimaliseerde teksten informatie over het onderwerp waar ze naar zochten. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar via SEO teksten

  • Scherpe tarieven
  • Snelle resultaten
  • Uitstekend rendement

Vincent Dolderman

Cases

In Your Face Media

In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Den Haag dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

Blije klanten

Excellent

4,9

Door klanten beoordeeld

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten, wat zijn dat? Om deze vraag te beantwoorden moeten eerst de term SEO worden verklaard. SEO staat voor Search Engine Optimization oftwel, zoekachine optimalisatie. SEO teksten zijn dus zoekmachine geoptimaliseerde teksten die aantrekkelijk geschreven zijn en tevens de zoekwoorden bevat waarop jouw website gevonden dient te worden.

Voordelen van sterke SEO teksten

  • Je website is goed vindbaar in Google
  • Je krijgt meer bezoekers op je website
  • Je haalt hogere conversie percentages
  • Je zult sneller stijgen i.c.m. link building

SEO teksten in bulk

Bij afname van meer SEO teksten kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte. Wij maken dan een mooie aanbieding voor een SEO campagne, eventueel in combinatie met linkbuilding. Wij werken aan een uitstekend backlink profiel voor uw website en vragen relevante links aan voor uw website. Deze backlinks zijn permanent.

Direct een SEO specialist

Wilt u direct een SEO specialist spreken? Neem dan contact op met peter@inyourfacemedia.nl of bel ons: 070 – 213 52 59 – 06 – 440 199 20. Bij ons bent u vaak vele malen voordeliger uit dan bij vergelijkbare bureau’s. Wilt u een voorbeeld van een SEO tekst lezen? Lees dan de teksten op onze website of de websites van onze klanten.

F.A.Q.

Is linkbuilding interessant voor mijn website?

Jazeker. Linkbuidling is interessant voor alle websites. Dit komt omdat jouw organische positie in google voor 70% bepaalt wordt door verwijzingen van andere websites. En door backlinking kun je op die manier een hogere positie behalen in google, waardoor je uiteindelijk meer bezoekers zult krijgen op jouw website.

Na hoe lang gaan de backlinks werken?

Meestal duurt het twee weken nadat backlinks geplaatst zijn.

Krijg ik een overzicht van de backlinks?

Jazeker, na afloop van het proces krijg krijg je een rapport can de geplaatste backlinks.

Zijn de backlinks die geplaatst worden permanent?

In bijna alle gevallen is dit het geval.

Laten we je project bespreken.

Heb je eventuele vragen over een van onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Het team van IYFM staat klaar om je verder te helpen.