1. Home
 2. Webshop
 3. The Neon Company

Neon Company Webshop

Fraaie webshops geheel volgens ontwerp opgeleverd

WordPress webshops in 6 verschillende talen

Uitstekende weergave op mobiele apparaten

Vrijblijvend contact opnemen

  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  Het project in ’t kort

  Neon Webshop Laten Maken

  The Neon Company liet gloednieuwe webshop op maat maken door In Your Face Media. Deze internationale webshop gaat in 8 talen in diverse landen maatwerk neon signs leveren. De voorgaande webshop van The Neon Company was traag en verouderd en technisch niet meer actueel. De nieuwe webshop is gemoderniseerd, heeft een stralend design en werkt vele malen sneller dan de voorgaande versie. De webshop zal draaien op een razendsnelle dedicated webserver voor optimale prestaties. Na oplevering van de webshop zullen we deze optimaliseren voor nummer 1 posities in Google.

  webshop laten maken
  STAPPEN

  Een converterende website laten maken

  Doelstellingen

  Stap 1

  We noteren de doelstellingen een verzamelen voorbeelden. We gaan samen hardop nadenken. Vervolgens gieten we alles in logische volgorde in een projectplan. We maken een overzichtelijk document met daarin de campagne strategie. Daarna gaan we aan de slag met het project en zorgen we voor periodieke updates.

  Strategie & aanpak

  Stap 2

  Na het ontvangen van de input gaan we aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen. Na oplevering van de demo zorgen we voor een feedback ronde waarbij we eventuele aanpassingen noteren.

  Demo & feedback

  Stap 3

  Na het opleveren van de demo en het noteren van alle wijzigingen slaan we de laatste fase van het project in. Daarin testen we de website uitgebreid en richten we zakelijke email accounts in.

  Oplevering & Nazorgfase

  Stap 4

  Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens over. Ook is er de mogelijkheid om periodieke updates te laten uitvoeren en kunnen wij content toevoegen aan de website.

  Webshop laten maken?

  In Your Face Media hielp The Neon Company aan een nieuwe webshop en zorgde ervoor dat de webshop in verschillende talen en in verschillende landen live kon gaan. Sinds 2013 hebben wij diverse webshops gemaakt zoals sieraden webshop Juwelia, smartshop smartific. Bekijk ook de webshops the neon company en de affiliate webshop trendingwall. Ook behaalden we uitstekende resultaten voor websites als Dolderman Letselschade Advocaten, binnen verkoop ondersteuning en boekhouder en wij doen de rest.

  Voor

  Na

  Haal meer uit je website.

  Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

  Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

  Vrijblijvend contact opnemen

   Contact infomatie

   Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

   In Your Face Media Den Haag
   Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

   In Your Face Media Amersfoort
   Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

   klanten[at]iyfm.nl

   Bekijk meer cases

   Gerelateerde projecten

   Menu