1. Home
 2. Linkbuilding
 3. Buitenverlichtingzaak

Linkbuilding webshop buitenverlichtingzaak.nl

Uitstekend geoptimaliseerde webshop

IJzersterke linkbuilding campagne

Vele nummer 1 posities voor populaire zoektermen.

Vrijblijvend contact opnemen

  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  Het project in ’t kort

  Linkbuilding voor webhop Buitenverlichtingzaak

  Voor Buitenverlichtingzaak heeft IYFM de linkbuilding mogen verzorgen. De resultaten mogen er wezen, want inmiddels staat de webshop zelfs nummer 1 in de ranking voor vele relevante zoektermen. Tuinverlichting Led, verlichting buiten, Led buitenverlichting, Led verlichting buiten, Led buitenverlichting, Buitenlampen, Tuinspots, Tuinlantaarns, Tuinlampen, Breedstralers, Sensorlampen, Tuinverlichting led, Buitenverlichting led, Led verlichting tuin, Buiten hanglamp, Buitenlantaarn, Led tuinverlichting, tuinverlichting Led, Led tuinverlichting. In totaal hebben deze zoekwoorden een gemiddeld maandelijks zoekvolume van 32.640 zoekopdrachten.

  Geleverde diensten

  Optimalisatie buitenverlichtingzaak
  STAPPEN

  Een converterende website laten maken

  Doelstellingen

  Stap 1

  We noteren de doelstellingen een verzamelen voorbeelden. We gaan samen hardop nadenken. Vervolgens gieten we alles in logische volgorde in een projectplan. We maken een overzichtelijk document met daarin de campagne strategie. Daarna gaan we aan de slag met het project en zorgen we voor periodieke updates.

  Strategie & aanpak

  Stap 2

  Na het ontvangen van de input gaan we aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen. Na oplevering van de demo zorgen we voor een feedback ronde waarbij we eventuele aanpassingen noteren.

  Demo & feedback

  Stap 3

  Na het opleveren van de demo en het noteren van alle wijzigingen slaan we de laatste fase van het project in. Daarin testen we de website uitgebreid en richten we zakelijke email accounts in.

  Oplevering & Nazorgfase

  Stap 4

  Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens over. Ook is er de mogelijkheid om periodieke updates te laten uitvoeren en kunnen wij content toevoegen aan de website.

  Webshop laten maken? Linkbuilding voor je webhop?

  In Your Face Media hielp buitenverlichtingzaak.nl aan diverse nummer 1 posities in Google. Sinds 2013 hebben wij diverse webshops gemaakt en geoptimaliseerd zoals sieraden webshop Juwelia, smartshop smartific. Bekijk ook de webshops The Neon Company en de affiliate webshop trendingwall. Ook behaalden we uitstekende resultaten voor websites als Dolderman Letselschade Advocaten, binnen verkoop ondersteuning en zzp boekhouder en wij doen de rest.

  Bekijk meer cases

  Gerelateerde projecten

  Menu