IYFM: nieuwe website, nieuw domein.

IYFM: nieuwe website, nieuw domein.

Al je digitale behoeften nu onder 1 dak.

In Your Face Media groeit, en bij die groei hoort een nieuwe website. De website heeft even op zich laten wachten en we zullen de komende tijd druk bezig zijn met het updaten van alle pagina’s, maar we zijn erg blij dat we de site voor september 2017 hebben kunnen lanceren. Qua huisstijl zijn we alweer een tijdje over van rood naar onze oorspronkelijke en kenmerkende kleur roze. Met onze grafische vormgever Sergio hebben we flinke stappen vooruit gemaakt op het gebied van grafisch ontwerp.

Promotie Video’s

Dankzij Stefan kunnen we nu ook alle fotografie voor onze klanten verzorgen. Ondertussen zijn we gestart met een serie promotievideo’s voor onze diensten. Tijdens de video worden onze online diensten op een heldere manier uitgelegd. Zo kom je meer te weten over  responsive websites, online marketing en een van onze grootste specialiteiten: linkbuilding. Een dergelijke promotie video of promotie animatie kunnen wij ook verzorgen voor jouw website. We verzorgen een professionele voice-over die informatie over jouw producten of diensten professioneel weet te presenteren.

          

Drone video laten maken

Ook kun je door ons een drone video laten maken. We kunnen vanuit de lucht video opnames maken en maken daarbij ook voor spectaculaire foto’s vanuit de lucht. Wij zorgen voor dat beetje extra dat jouw bedrijf nodig heeft om er online geweldig uit te zien. We bewerken video’s met Adobe Première, After Effects en bewerken foto’s op professionele wijze met Photoshop.

         

Drukwerk

We verzorgen tegenwoordig ook drukwerk voor bedrijven. Visitekaartjes, raamstickers, naambordjes, autobelettering en vlaggen bedrukken, het kan nu allemaal bij In Your Face Media. Bekijk de pagina print voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.