Fotograaf Den Haag

Fotograaf Den Haag

Op zoek naar een fotograaf in Den Haag? Bij In Your Face Media verzorgen wij als internetbureau fotografie en video opnames. Of het nu gaat om foto’s voor een responsive website, webshop of opnames ter promotie van een product of evenement, wij verzorgen het. Voor ondernemers die een webshop laten maken verzorgen wij nu ook de productfotografie. Bij productfoto’s speelt de omvang een grote rol bij het bepalen van de prijs. Wij maken graag een offerte op maat, of het nu gaat om 360 graden fotografie van een schoen of een auto van wel 3500 kilo, wij kunnen het voor u realiseren.

Drone Video Laten Maken

Door onze fotograaf kun je ook een drone video laten maken. De drone opnames kunnen bestaan uit video’s en foto’s. Een drone video laten maken is ideaal voor festivals, promotiefilms, bedrijfsvideo’s en extra fraai in een mooi landschap of de stad. Lees meer over drone video’s en bekijk de voorbeelden van foto’s en video’s gemaakt door onze fotograaf.

Hoe werkt de fotograaf?

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen vastgesteld. Vervolgens komt de fotograaf met een creatief concept. Ook zijn er 2 correctierondes bij de prijs inbegrepen. De fotograaf bewerkt de video of foto naar wens en stuurt deze vervolgens weer op ter beoordeling.

Drukwerkbegeleiding

In drukwerk is veel veranderd: De vraag is de afgelopen jaren sterk afgenomen, de concurrentie is enorm toegenomen. Groot- en kleinschalig drukwerk is hierdoor veel bereikbaarder geworden. Complete huisstijlpakketten met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes kunnen al vanaf €300,- (offset) gedrukt worden. Als grafisch ontwerper kunnen we het hele drukwerktraject verzorgen: van advies tot aanlevering en aflevering.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de wensen, zo kan een logo – in combinatie met een website – worden opgeleverd voor nog geen €200,-. Of een huisstijl inclusief compleet drukwerkpakket (briefpapier, envelop + visitekaartjes) voor nog geen €600,-.

Meer weten over de mogelijkheden of kosten van grafisch ontwerp van drukwerk of webdesign? Neem contact met ons op. Wij leggen ook graag alles uit over deze diensten, zodat we alles uit handen kunnen nemen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvraagformulier