1. Home
 2. Linkbuilding expert
Websites die converteren

Linkbuilding expert

In Your Face Media is een van de meest ervaren linkbuilding partijen in Nederland. Hieronder een kleine opsomming wat je van ons kunt verwachten:

 • Kwalitatieve en relevante links en blog artikelen op relevante blogs.
 • Een mooi uitgebalanceerd linkprofiel.
 • Blijvende resultaten zolang de campagne loopt.
 • Een prognose vooraf van de resultaten die we verwachten te behalen.
 • Gegarandeerd topresultaten binnen 4-6 maanden. Minimaal top 10.

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

Naam(Vereist)

Hoe werkt linkbuilding precies?

Linkbuilding is het aanmaken van backlinks op andere pagina’s. Deze backlinks verwijzen door naar jouw eigen pagina. Voor het algoritme dat je ranking in Google bepaalt, zijn backlinks een belangrijke factor. Aan de hand van backlinks kunnen zoekmachines namelijk bepalen of jouw website toegevoegde waarde heeft. Anderen verwijzen namelijk niet zomaar door naar je website, hier moet een reden voor zijn. Met een backlink zegt iemand elders op het web eigenlijk “hier is meer interessante en relevante informatie te vinden”.

Een linkbuilding expert als IYFM weet precies waar je op moet letten als je gaat linkbuilden. Linkbuilding is namelijk meer dan het aanmaken van zoveel mogelijk backlinks. Kwaliteit en relevantie zijn zeer belangrijk. Bovendien is backlinks kopen eigenlijk tegen de guidelines van Google in. In de praktijk zullen de meeste bloggers echter wel een vergoeding vragen voor een backlink. Bij IYFM kunnen we je helpen om backlinks te creëren, zonder dat het algoritme van Google je een zogenaamde Google Penalty oplevert.

Hoe wij als linkbuilding expert voor een goed linkprofiel zorgen

Bij IYFM hebben we een breed netwerk linkbuilding specialisten zoals bloggers en online marketeers. Hierdoor hebben we altijd de mogelijkheid om relevante en kwalitatieve backlinks naar je website te creëren. Bij linkbuilding is het zeer belangrijk dat de backlinks op kwalitatieve websites geplaatst worden. Wanneer je veel backlinks op pagina’s van lage kwaliteit hebt staan, kunnen de zoekmachines dit namelijk aanmerken als linkspam. Dit kan een Google Penalty opleveren.

Ook relevantie is belangrijk. De algoritmes van grote zoekmachines zijn namelijk ontzettend slim. Heb je een bijvoorbeeld een pagina over aquariums, dan is het niet logisch als je talloze backlinks krijgt vanaf pagina’s over mode of financiën.

IYFM als linkbuilding expert

Schakel je IYFM in als linkbuilding expert, dan zullen we de kwaliteit van de websites controleren met behulp van speciale tools. Een voorbeeld van zo’n tool is de Moz toolbar. Moz kent een score toe aan websites en beoordeelt grotendeels dezelfde factoren als het algoritme van Google dat doet. Wanneer deze tool aangeeft dat een website van hoge kwaliteit is, is de kans dus groot dat het algoritme van Google de website ook als kwalitatief aanmerkt. Wanneer de score van een website te laag is, besluiten we om hier geen backlink naar je website te plaatsen. Zo kunnen we de kwaliteit van je linkprofiel waarborgen.

Dankzij ons brede netwerk, hebben we websites over verschillende branches waar we backlinks kunnen plaatsen. Hierdoor zijn we ook in staat om backlinks naar jouw website te creëren.

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

SEO Specialist

 • Opvallende weergave in Google.
 • Optimale website categorisatie.
 • Een goede SEO strategie.

Meer over seo specialist

_

Linkbuilding expert

 • Strategische linkpartnerships
 • Rankings boosten
 • Bewezen Google topresultaten

Meer over linkbuilding expert

_

On-page optimalisatie

 • Titels optimaliseren
 • Content verbeteren
 • Laadtijden versnellen

Meer over On-page optimalisatie

_

Off-page optimalisatie

 • Backlinks verwerven
 • Sociale media benutten
 • Reputatie beheren

Meer over Off-page optimalisatie

_

Conversie optimalisatie

 • A/B-testen implementeren
 • CTA’s optimaliseren
 • Gebruikersgedrag analyseren

Meer over Conversie optimalisatie

_

Landingspagina

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over Landingspagina

Wanneer we als linkbuilding expert voor je aan de slag gaan, zullen we ook een zoekwoordanalyse doen om te bepalen welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Per keyword kunnen we controleren hoe vaak erop gezocht wordt en van hoeveel concurrentie er sprake is. De keywords waarop we uiteindelijk gaan ranken, bepalen we in overleg met jou. De keywords dienen altijd relevant te zijn aan jouw producten en diensten, om ervoor te zorgen dat linkbuilding uiteindelijk zijn vruchten afwerpt. Op welke keywords we het best kunnen scoren, is ook afhankelijk van je budget. Het kan soms beter zijn om voor zoekwoorden met minder concurrentie en een lager zoekvolume te gaan als je een klein budget hebt.

Een link anchor is de blauwe onderstreepte tekst waar een backlink in geplaatst wordt. Klikt iemand op die tekst, dan belandt hij of zij op jouw website. Ook de tekst die we voor de link anchors gebruiken, heeft invloed op hoe effectief linkbuilding zal zijn. We zullen de link anchor gelijk of relevant maken aan de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.

Vraag ons ook gerust om advies

Wil je de linkbuilding van je website zelf verzorgen, maar zou je wel graag een consultant willen inhuren? Dan is ook dit mogelijk. Wij denken graag met je mee, zodat je een goede strategie kunt inzetten. Houd er wel rekening mee dat je voor linkbuilding ook een relatief groot netwerk nodig hebt. Omdat bloggers vaak een vergoeding vragen, ben je mogelijk nog duurder uit als je ervoor kiest om je linkbuilding zelf te verzorgen.

Een linkbuilding expert inhuren

Wil je IYFM graag inschakelen als linkbuilding expert? Neem dan contact met ons op. Heb je nog vragen over linkbuilding of over ons werk waar je eerst graag een antwoord op zou willen? Dan plannen we graag een vrijblijvend gesprek met je in.

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Tarieven

Concurrerende prijzen

01

Linkbuilding L

240 Links per jaar

€150 / Prijsindicatie per maand

02

Linkbuilding XL

360 Links per jaar

€300 / Prijsindicatie per maand

03

Linkbuilding XXL

480 Links per jaar

€450 / Prijsindicatie per maand

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

Stappen

Een succesvolle SEO campagne

IYFM-Den-Haag-Logo-ICON

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

Aan de slag

Stap 2

We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

Feedback

Stap 3

Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

Actief monitoren en verbeteren

Stap 4

Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen linkbuilding

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Als je het uiterste uit je webshop of website wil halen en je hebt niet alle kennis in huis, dan is het belangrijk om een SEO bureau in te schakelen. Iedereen maakt wel eens gebruik van Google of een andere zoekmachine. Wanneer je niet goed vindbaar bent in de zoekmachines, dan laat je dus kansen liggen. Het merendeel van de bezoekers van je website zal met een goede SEO strategie afkomstig zijn van Google en andere zoekmachines.

Als eigenaar van een website of webshop kun je zelf alvast het een en ander aan SEO doen. Echter, dien je over een breed netwerk en voldoende vakkennis te beschikken om de beste resultaten te behalen. Bij linkbuilding moeten er niet alleen maandelijks backlinks gecreëerd worden, maar deze links moeten ook kwalitatief en relevant zijn. Bovendien moet de anchor text kloppen. Ook het schrijven van kwalitatieve SEO content kan een uitdaging vormen.

IYFM is al een lange tijd actief als SEO specialist. Wij blijven ons ontwikkelen en blijven onze kennis updaten. De zoekmachines veranderen immers ook. Wij houden de laatste richtlijnen en updates van de Google zoekmachine altijd nauwlettend in de gaten. Technieken die in het verleden zeer efficiënt waren om een hogere ranking te behalen, werken tegenwoordig niet of nauwelijks meer. Dat is waar veel mensen de fout ingaan met SEO. Bij IYFM werken we altijd met moderne en efficiënte technieken.

Jazeker, na afloop van het proces krijg krijg je een rapport can de geplaatste backlinks.

De gemiddelde ondernemer heeft het al erg druk en heeft niet de tijd om zelf zijn website te optimaliseren. Bovendien moet je ook verstand hebben van zoekmachine optimalisatie om je website technisch te optimaliseren. Ook het schrijven van professionele SEO content kan een uitdaging vormen als je besluit om zelf de SEO van je website te verzorgen. Ook het creëren van backlinks is niet zo eenvoudig wanneer je geen contact hebt met een of meerdere online marketingbureaus of een groot aantal webmasters. Tot slot gebruikt de gemiddelde SEO specialist ook professionele tools die een hoop geld kosten. Kortom: het kan een uitdaging zijn om je eigen SEO te verzorgen!

Gelukkig heb je de mogelijkheid om de zoekmachine optimalisatie van jouw website uit te besteden aan een expert als IYFM. Hierdoor kun jij er gerust op zijn dat de online vindbaarheid van je bedrijf zal toenemen.

Nee. Een campagne duurt bij ons minimaal 3 maanden. Die korte campagnes bieden we vaak aan om te laten zien dat wij snel voor goede resultaten kunnen zorgen. In onze linkbuilding analyse zorgen wij dat relevante zoekwoorden met een goed zoekvolume vastgesteld worden (vaak in overleg met de klant). Vervolgens stellen we aan de hand van een linkbuilding strategie vast hoe wij top 10 posities in Google willen bereiken. Daarna plannen we in hoe we deze positie op lange termijn behouden of zelfs nog kunnen verbeteren. Om ons werk transparant te houden vermelden wij in een rapport het aantal verkregen links, het aantal aangevraagde links en de posities van de zoekwoorden in Google.

Een linkbuilding campagne dient een continu proces te zijn van je online marketing activiteiten. Als je stopt met linkbuilden zullen je posities op den duur verzwakken. Het opbouwen van links richting je website dient geleidelijk aan te gebeuren. Alleen door geleidelijk aan het aantal links richting je website op te bouwen kun je hoger in Google komen. Een website die net live is gegaan moet geleidelijk aan beginnen met het opbouwen van een goed link profiel. Daarbij gaat het om links die relevant zijn. Websites met een lage hoeveelheid uitgaande links en een hoge autoriteit binnen Google zijn belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om links met de juiste ankerteksten binnen te halen. Dit zorgt er voor dat bepaalde pagina’s op bepaalde zoekwoorden beter vindbaar zijn. Ook is de inhoud van de landingspagina is belangrijk. Deze dient goed aan te sluiten bij de inkomende links en de zoekwoorden moeten voldoende gebruikt worden.

Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat jouw website niet bestraft zal worden tijdens een Google algoritme update. Nieuwe websites raden wij aan om rustig links op te bouwen. Wij zorgen door middel van een mix strategie voor lokale links, directory links, website links en blog links. Wij behalen tijdens iedere campagne resultaten in de top 3 van Google voor onze klanten. Websites die alleen links nodig kunnen maatwerk linkbuilding aanvragen. Het gaat daarbij om links die worden aangevraagd bij webmasters.

Als je ervoor kiest om je SEO adviesrapport dan kun je zeker zijn van een effectieve strategie. Wij kunnen je website compleet analyseren om een beeld te krijgen van alle technische factoren die nog geoptimaliseerd moeten worden. Daarnaast kunnen we je website of webshop voorzien van goed geoptimaliseerde teksten en verbeteringen aanbrengen in de sitestructuur. Zo draagt je nieuwe content niet alleen bij aan meer bezoekers, maar leidt de content ook tot een hoger conversiepercentage. Vervolgens kan onze linkbuilding specialist aan de slag met het vervoveren van nummer 1 posities in Google.

Onze SEO schrijvers kunnen dit werk uit handen nemen. Echter kun je zelf ook teksten aanleveren. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden voor de zoekmachine.

Als je het maximale uit je website of je webshop wilt halen en tijd en moeite wilt besparen, is het altijd beter om een linkbuilding expert in te huren in plaats van zelf te gaan linkbuilden. Door middel van een effectieve linkbuilding strategie, wordt een website beter gevonden in zoekmachines als Google. IYFM is al jarenlang actief als SEO bureau en is in te huren als linkbuilding expert. Wij kunnen een effectieve strategie voor je bedenken of de linkbuilding voor je website in zijn geheel verzorgen.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041