Binnen verkoop

Binnen verkoop

Als B2B telemarketingbureau levert Binnen verkoop topprestaties om maximaal rendement te behalen uit het door u beoogde doel. Dit vraagt niet alleen om specifieke vaardigheden en inzicht, maar ook om heel veel doorzettingsvermogen. Samen met de coach wordt het team klaargestoomd om voor u de ‘strijd’ aan te gaan. Het doel is gesteld en onze talentvolle telemarketeers staan gretig klaar om op de top van hun kunnen te presteren. Klaar om uw doel te bereiken!

Full service internetbureau nodig

Webdesign, conversie optimalisatie en linkbuilding

Webdesign & SEO

Binnen verkoop liet een telemarketing responsive telemarketing website maken door In Your Face Media. De nieuwe website kreeg een persoonlijke uitstraling dankzij professionele foto’s en vlotte webteksten. Zoekmachine optimalisatie heeft ervoor gezorgd dat de website goed vindbaar is.

De volgende zoekwoorden staan allemaal in de top 10 van Google:
b2b telemarketing (2), telemarketing Den Haag (1), B2B telemarketing Den Haag (2), telefonische verkooptraining (6), leadgeneratie Den Haag (5). Er werd een responsive website gemaakt in WordPress met professionele foto’s en teksten. De website werd met een SEO campagne door In Your Face Media geoptimaliseerd voor topposities in Google.

Geleverde diensten

WORDPRESS
LINKBUILDING
SEO
HTML
CSS

Social Media

Deel deze case