Club Website Laten Maken

Club Website Laten Maken

Club website laten maken met uitgebreide functionaliteiten

Als u een eigen vereniging heeft, bijvoorbeeld een voetbalclub; of een andere sportvereniging dan is het erg handig en leuk om een eigen club website te laten maken die ook nog eens eenvoudig te onderhouden is. Meestal word een club website gemaakt om teams op een leuke manier te laten presenteren aan andere mensen. Maar u kunt natuurlijk ook een club website laten maken van uw eigen vereniging.

Nieuwsoverzicht

Nieuws. Denk maar aan een laatste wedstrijd hoe die ging. Een mooi wedstrijdverslag is zeer eenvoudig om in te voegen en daarnaast is het kinderspel om een mooie foto in te voegen. Nog een reden waarom u uw club website laat maken bij ons moet doen! Ook de locatie van vereniging inclusief handige routeplanner en contactgegevens kunnen op de site verwerkt worden. Onze club websites zijn uitstekend zichtbaar op smartphones zodat teams de vereniging onderweg even kunnen opzoeken.

Uitslagen, standen en team pagina’s

Er zijn diverse pagina’s en lay-outs mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een speciale pagina maken waar u al de foto’s op zet, of u kiest voor een speciale pagina met de kosten voor het lidmaatschap. De uitslagen van de wedstrijden geplaatst worden. U kunt bij ons een club website laten maken waarop u alle uitslagen van de wedstrijden eenvoudig zelf verwerkt. Leuk om even te checken voor leden en supporters. Daarnaast is er de mogelijkheid om de tussenstanden te registreren.

Club website inclusief webshop

Een club website laten maken met webshop is ook mogelijk. Dit houdt in dat u de producten van de verenining kan verkopen. U kunt eventueel ook fan producten of andere producten op de website zetten. Alles kan, niks moet. Een club website laten maken met diverse geweldige functies? dan bent u bij ons aan het juiste adres!