Websites die converteren

Linkbuilding service

Wil jij graag dat jouw website beter wordt gevonden in Google? Kies dan voor de linkbuilding service van IYFM! Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van off-page Search Engine Optimization (SEO). Onze linkbuilding expert zorgt ervoor dat er nieuwe backlinks naar jouw platform worden aangemaakt. Bij linkbuilding draait het echter niet alleen om aantallen, maar ook om de kwaliteit en relevantie van de backlinks. Het is dus zeer belangrijk om gebruik te maken van een bewezen strategie.

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

  Cases

  Hier zijn we trots op

  Je eigen WordPress platform?
  Wij krijgen het voor elkaar.

  In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Den Haag dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

  Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

  Partners

  Trots om te mogen werken voor

  Een succesvolle SEO campagne

  Doelstellingen & Strategie

  We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

  Aan de slag

  We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

  Feedback

  Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

  Actief monitoren en verbeteren

  Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

  Tarieven

  Concurrerende prijzen

  01

  Linkbuilding L

  240 Links per jaar

  €150 / Prijsindicatie per maand

  02

  Linkbuilding XL

  360 Links per jaar

  €300 / Prijsindicatie per maand

  03

  Linkbuilding XXL

  480 Links per jaar

  €450 / Prijsindicatie per maand

  Eenvoudige
  Duidelijke prijzen

  Alles over IYFM

  Naast webshops, websites en zoekmachine optimalisatie verzorgen zorgen wij ook voor een grafisch ontwerp waarmee je op de juiste manier opvalt. Een complete huisstijl, visitekaartjes, posters of flyers? wij maken het allemaal en verzorgen eventueel de print voor een scherpe prijs.

  Ook met een video, productfotografie en 360 graden fotografie kunnen we je van dienst zijn. Wij zijn specialist in e-commerce projecten en runnen onze eigen sieraden webshop juwelia. Deze webshop is een van onze showcases voor onze klanten. De webshop is gemaakt in WooCommerce, is voorzien van een SEO campagne met topposities in Google behaald door onze SEO specialist en er draait een Google shopping campagne. Ook is Juwelia actief op Facebook & Instagram. Bekijk hier al onze projecten.

  Wanneer zie ik resultaat?

  Zelfs met de beste linkbuilding strategie zal je website niet van de ene op de andere dag op nummer 1 in de ranking van Google staan. Het duurt namelijk even voordat linkbuilding resultaat heeft. Hoe lang het duurt voordat je op de eerste pagina van Google te vinden bent, is ook afhankelijk van hoeveel concurrentie er is. Meestal duurt het enkele maanden voordat linkbuilding echt zijn vruchten af begint te werpen. Met onze linkbuilding service ben je gegarandeerd van goede resultaten binnen 3-4 maanden. Dat is ook de minimale looptijd van een linkbuilding campagne.

  Backlinks naar diverse pagina’s

  Het is goed om backlinks aan te maken naar verschillende pagina’s op je website. Wanneer je website nog geen goede pagina’s heeft om naar te linken, kunnen we zogenaamde landingspagina’s voor je aanmaken. Deze landingspagina’s kunnen we door professionele copywriters van SEO content laten voorzien. Naast dat we bij IYFM een linkbuilding service aanbieden, kun je ons namelijk ook inschakelen voor andere onderdelen van SEO.

  Vrijblijvende offerte ontvangen

   Contact infomatie

   Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

   In Your Face Media Den Haag
   Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

   In Your Face Media Amersfoort
   Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

   klanten[at]iyfm.nl

   Kies jij voor onze linkbuilding service?

   Wil jij graag dat wij je helpen scoren door middel van onze linkbuilding service? Neem dan contact met ons op, zodat we een linkbuilding strategie voor je kunnen uitstippelen. Vervolgens zullen wij de backlinks voor je realiseren. Daarnaast is het overigens ook mogelijk om ons om ondersteuning te vragen wanneer je de linkbuilding intern oppakt. Wij kunnen je dan bijvoorbeeld helpen bij het bedenken van een strategie.

   Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvend gesprek met je in.

   Vrijblijvende offerte ontvangen

    Contact infomatie

    Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

    In Your Face Media Den Haag
    Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

    In Your Face Media Amersfoort
    Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

    klanten[at]iyfm.nl

    Beoordelingen

    Wat onze klanten zeggen

    Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

    FAQ

    Meest gestelde vragen
    linkbuilding service

    Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

    Menu