Websites die converteren

Bovenaan Google, hoe kom ik er?

 • Ontvang gratis een scan maken met alle verbeterpunten.
 • Ontvang alle zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf.
 • Wij maken een content en linkbuilding strategie voor Nr.1 posities.
 • Geven advies over de juiste strategie voor adverteren op Google.

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

  Cases

  Hier zijn we trots op

  Je eigen WordPress platform?
  Wij krijgen het voor elkaar.

  In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Den Haag dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

  Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

  Partners

  Trots om te mogen werken voor

  High-end services voor groeiende bedrijven

  IYFM is een webdesign & online marketing bureau gevestigd in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites en webshops die er niet alleen mooi uitzien, maar ook optimaal presteren. Of je nu een professionele website wilt laten maken of je bestaande webshop wilt optimaliseren, wij helpen je graag aan een optimaal resultaat. Bovendien bieden wij online marketing diensten aan, waaronder zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, Google shopping en ads voor je website of webshop. Laat je verrassen door de kwaliteit en de prestaties van IYFM.

  Website laten maken

  In de afgelopen 10 jaar hebben we ruim 500 klanten aan een nieuwe WordPress website geholpen. Daarbij hebben we websites met diverse systemen gemaakt zoals advertentie websites, veiling websites, makelaar websites, webshops, websites voor verenigingen en affiliate websites.

  Webshop laten maken

  Wij zijn gespecialiseerd in het maaken van webshops in WooCommerce. Met 4 drukbezochte webshops in eigen beheer zijn we dagelijks met e-commerce activiteiten bezig. We hebben diverse klanten geholpen bij de realisatie webshop, het beheren van hun online marketing activiteiten en het behalen van hun doelstellingen.

  Online Marketing

  Meer rendement uit je advertentiecampagnes halen? Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie? (SEO). Adverteren op Instagram & Facebook? Of advertenties met afbeeldingen van je producten in Google Shopping weergeven? Wij zorgen ervoor dat we jouw doelgroep online weten te bereiken.

  Hosting & Onderhoud

  Bij In Your Face Media zijn we gek op snelle websites met laadtijden onder de 2 seconden. Voor onze klanten hebben we daarom een geheel eigen hostingomgeving waarop websites en webshops op hoge snelheid kunnen draaien. We bieden VPS hosting aan vanaf 15 euro per maand.

  Bovenaan Google komen

  Bovenaan Google komen te staan, wat moet ik er voor doen? dat is een veelgestelde vraag. Ten eerste is het van belang om een website of een webshop hebben die zoekmachine geoptimaliseerd is. Vervolgens kun je per pagina bepalen op welk woord deze gevonden moet worden en sterke SEO teksten laten schrijven. Vervolgens zorg je er voor dat je relevante links richting die pagina’s krijgt van externe websites. Dit proces heet linkbuilding en kan voordelig door ons worden uitgevoerd. Direct bovenaan Google staan? Probeer dan adverteren op Google via Google Adwords. Een sterke advertentie campagne kan voordeliger uitpakken want Google beloond relevante advertenties namelijk met lagere kosten. Je krijgt dus als het ware een korting omdat je precies hebt waar de gebruiker naar zoekt. Het opzetten van een Google Adwords campagne kan al vanaf €250,- euro (exclusief advertentiebudget).

  Vrijblijvende offerte ontvangen

   Contact infomatie

   Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

   In Your Face Media Den Haag
   Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

   In Your Face Media Amersfoort
   Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

   klanten[at]iyfm.nl

   WordPress Specialist SEO specialist

   Alles over IYFM

   Naast webshops, websites en zoekmachine optimalisatie verzorgen zorgen wij ook voor een grafisch ontwerp waarmee je op de juiste manier opvalt. Een complete huisstijl, visitekaartjes, posters of flyers? wij maken het allemaal en verzorgen eventueel de print voor een scherpe prijs.

   Ook met een video, productfotografie en 360 graden fotografie kunnen we je van dienst zijn. Wij zijn specialist in e-commerce projecten en runnen onze eigen sieraden webshop juwelia. Deze webshop is een van onze showcases voor onze klanten. De webshop is gemaakt in WooCommerce, is voorzien van een SEO campagne met topposities in Google behaald door onze SEO specialist en er draait een Google shopping campagne. Ook is Juwelia actief op Facebook & Instagram. Bekijk hier al onze projecten.

   Bovenaan Google, hoe lang duurt het?

   Een plek op de eerste pagina, tussen de eerste 5 zoekresultaten of die fel begeerde nummer 1 positie? Afhankelijk van het zoekwoord kan een inschatting gemaakt worden van de tijd die het kost om op nummer 1 te komen staan. Je kunt op een zoekterm met een hoge concurrentie en een hoog zoekvolume een top 10 positie bemachtigen, maar misschien is het wel veel interessanter om een nummer 1 positie te behalen op een zoekterm met een iets lager zoekvolume waar minder websites voor optimaliseren. Zo ontloop je een hevige concurrentiestrijd en krijg je toch meer bezoekers dan op positie nummer 10.

   Vrijblijvende offerte ontvangen

    Contact infomatie

    Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

    In Your Face Media Den Haag
    Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

    In Your Face Media Amersfoort
    Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

    klanten[at]iyfm.nl

    Bovenaan staan, wat zijn de voordelen?

    Volgens de Google heat map krijgt het eerste resultaat ruim 56% van alle bezoekers. De nummer 2 krijgt 13,5% van alle bezoekers en de nummer drie ongeveer 10% van alle bezoekers. De nummer 1 positie is dus de absolute winnaar, aangezien de bezoeker daar gemiddeld ook de meeste tijd verblijft. Daarom kun je beter op een zoekwoordcombinatie op nummer 1 staan, dan op 1 zoekwoord op positie 10. De tiende plaats krijgt namelijk maar 2,5% van alle bezoekers en de bezoekers besteden er het minste tijd van alle pagina’s uit de top 10.

    Vrijblijvende offerte ontvangen

     Contact infomatie

     Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

     In Your Face Media Den Haag
     Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

     In Your Face Media Amersfoort
     Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

     klanten[at]iyfm.nl

     Beoordelingen

     Wat onze klanten zeggen

     Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

     FAQ

     Veelgestelde vragen bovenaan Google

     Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

     Menu