Adverteren op Google

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google waarbij je met behulp van advertenties, zoekwoorden en goede landingspagina’s bezoekers inkoopt en sales realiseert.

 • Scherpe tarieven, wij werken snel en efficient. Bij ons zul je minder betalen voor meer resultaat
 • Snelle resultaten, wij focussen alleen op de resultaten die wat opleveren
 • Uitstekend rendement, wij houden alle statistieken bij en rapporteren de voortgang van de campagne

Branding & Design

Je onderscheiden van de concurrentie met een sterke visuele identiteit

LEES MEER >

Online Marketing

Met de juiste strategie online marketingdoelstellingen behalen

LEES MEER >

Adverteren op Google

Adverteren op Google is een goede methode om direct bezoekers te krijgen op een nieuwe website. Aan de hand van de data die je verzameld gedurende een Google Adwords campagne kun je de website aanpassen en verbeteren. Een linkbuilding campagne kan in de tussentijd zorgen voor goede organische zoekresultaten. Voor de organische zoekresultaten hoef je niet te betalen voor iedere bezoeker die via Google op je website komt. Wel moet je ervoor zorgen dat je de concurrentie voorblijft op bepaalde zoekwoorden. Dit kan door de website on page optimaliseren en maandelijks te linkbuilden.

Waarom Adwords uitbesteden?

 • Ruim 5 jaar ervaring met het beheren van Adwords accounts
 • Ruime ervaring met het opzetten van Adwords campagnes
 • Uitstekende resultaten die tot meer klanten en omzet leiden
 • Een helder overzicht van uw kosten en baten
 • Direct antwoord op al uw vragen
 • Uitstekende begeleiding bij het beheren van uw eigen campagne

Adverteren op Google

Adverteren op Google is voor websites of webshops die net starten en direct bezoekers willen een goede methode. Een goed geoptimaliseerde website kan vrij goedkoop bezoekers inkopen via Google. Sterke zoekmachine optimalisatie is echter wel een van de voorwaarden om zo goedkoop mogelijk bezoekers te kunnen aantrekken. Des te relevanter jouw website voor Google is, des te goedkoper het inkopen van verkeer is. Google stuurt namelijk niet graag bezoekers naar websites waar bezoekers niet kunnen vinden wat ze zoeken. Bekijk deze video voor de eenvoudige uitleg van het Google Adwords systeem.

Adverteren op Google, wat kost het?

Het voordeel van adverteren op Google is dat u zelf een budget kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een advertentiebudget van 10 euro per dag instellen. Als deze 10 euro besteed is worden de advertenties niet meer weergegeven. Als een nieuwe klant maximaal 10 euro aan advertentiebudget mag kosten, dan is 1 klant per dag het minimum wat adverteren op Google moet opleveren.

Specialist in adverteren op Google

Heeft u nog geen ervaring met adverteren op Google? Wilt u graag hulp bij het opzetten van een Google Adwords campagne? Neem dan contact op met In Your Face Media. Wij zetten een rendabele advertentie campagne met duidelijke marketing doelstellingen neer. Wij begeleiden onze klanten zodat ze uiteindelijk zelf de campagne kunnen beheren. Campagne liever uitbesteden? Geen probleem, wij optimaliseren dagelijks diverse Adwords accounts voor onze klanten. Google Adwords uitbesteden kan al vanaf 49,95 euro per maand.

Succesvol adverteren op Google?

Neem vandaag nog contact met ons op. Laat een adwords specialist uw campagne bekijken en een gratis adviesrapport opstellen. Nieuwsgierig naar de Google Adwords keyword tool waar je zelf kunt kijken hoeveel zoekopdrachten per maand er worden uitgevoerd naar jouw product of dienst? Klik hier en bekijk interessante zoekwoorden met de Adwords keyword tool.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

In Your Face Newsflash

Stageplekken, ons kantoor, het team en praktische tips op het gebied van online marketing, webdesign en grafisch ontwerp.

 • Al je digitale behoeften nu onder 1 dak. In Your Face Media groeit, en bij die groei hoort een nieuwe website. De website heeft even op zich laten wachten en we zullen de k

 • Webdesign Stage Den Haag In Your Face Media is een gezellig bedrijf met een aantal leuke stageplekken. Wij werken voornamelijk aan WordPress websites en webshops en optimal

 • Online Marketing Stage Den Haag In Your Face Media is een gezellig bedrijf met een aantal leuke stageplekken. Wij werken voornamelijk aan WordPress websites en webshops en

Aanvraagformulier