Webshop huren €44,95 p/m

Webshop huren €44,95 p/m

Een professionele webshop huren met Nederlandstalig CMS. Tot 30 producten door ons toegevoegd aan de webshop. Inclusief domeinnaam en hosting. Maandelijkse updates en beveiliging tegen hacks. Inclusief backup- en herstelservice

De voordelen van een webshop huren

  • Vaste lage prijs van €44,95 per maand.
  • Geen opstartkosten, uitstekende service
  • Nederlandstalige webshop met CMS
  • Gratis iDeal, PayPal geïnstalleerd
  • Talloze functies en extra opties beschikbaar
  • Geheel in eigen huisstijl, eenvoudig uit te breiden

Webshop huren

Een webshop huren kan bij In Your Face Media al vanaf €44,95 per maand. U krijgt dan een professionele webshop met Nederlandstalig CMS en daarbij voegen wij maximaal 30 producten toe aan de webshop. Ook kunt u zelf een domeinnaam kiezen en zit de hosting bij de huurprijs inbegrepen. Het contract loopt 24 maanden en daarna is de webshop uw eigendom. U betaalt daarna alleen nog de maandelijkse kosten van € 5,- voor het hosting pakket.

Voordelen van een webshop huren

Het voordeel van een webshop huren is dat u een vast bedrag per maand betaald en de website aan het einde van de huurperiode uw eigendom is. U betaald dus niet het totale bedrag voor een webshop, maar krijgt dus in feite een webshop op afbetaling. U kunt ook aanvullende diensten toevoegen aan de webshop zoals linkbuilding of een landingspagina voor hogere posities in de zoekmachine of een hogere conversie. Al deze extra diensten kunnen in de huurprijs worden meegenomen.

Functionaliteiten van de huur webshop

De website die u huurt heeft in principe geen beperking in functionaliteit. Wij kunnen gratis 5 functionaliteiten leveren zoals een contact formulier, foto gallerij en website statistieken. Ook extra functionaliteit kunnen wij toevoegen aan de website. Denk daarbij aan Google Maps, een tijdschema voor het publiceren van afbeeldingen en artikelen en bulk uploads voor het uploaden van grote hoeveelheden afbeeldingen en bestanden. Ook kunt u bij In Your Face Media een website huren.

Inclusief al onze modules:

Login + Leden

Google Analytics

Formulieren

Share knoppen

Multi taal

Foto album

Nieuwsoverzicht

Productoverzicht

Medewerkers module

Zoekfunctie

Blog

Extra diensten

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvraagformulier