Hoge kwaliteit, scherpe tarieven…

Bij In Your Face Media zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding bij zowel standaard als maatwerk projecten

Webshop prijzen

Een webshop laten maken? voor slechts €1499,- met alle betaalmiddelen die jij in jouw webshop wenst. Je kunt kiezen uit een webshop met iDeal, PaPayl, SiSow, Mollie en alle andere bekende betaalmethoden. Jouw webshop is geschikt voor alle apparaten, dat wil zeggen dat de webshop zich aanpast aan het formaat scherm van de gebruiker. Mobiele gebruikers zien je webshop dus op een uitstekend formaat. Ook heeft de webshop een voorraadbeheersysteem, kun je verschillende verzendmethoden instellen en btw berekenen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een feed met honderden producten in een keer te uploaden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Inclusief 10 geoptimaliseerde SEO teksten en hosting en domeinnaam voor een jaar.

Responsive website laten maken

De vanaf prijs voor een responsive website voor slechts €1299,-  Alle functionaliteiten die een professionele website nodig heeft zijn inbegrepen. Daarbij kun je denken aan een eenvoudig te beheren content management systeem (WordPress), een contactformulier, routebeschrijving en een fraaie presentatie van je bedrijf op jouw website. Onze websites worden geleverd inclusief domeinnaam en hosting. Daarbij schrijven wij tot 10 pagina’s met teksten en verzorgen daarbij professionele afbeeldingen.

Affiliate website laten maken

Geld verdienen met een affiliate website? Onderhoudsvrije affiliate websites met affiliate feeds van alle bekende netwerken zoals M4N, Daisycon en Tradetracker. Aanbieding affiliate sites: nu voor slechts €1495,-. Met affiliate marketing en eventueel Google Adsense verdien je geld met je website door bezoekers naar de webshop van de adverteerder te verwijzen. Bij Google Adsense krijg je betaald per klik en bij de meeste affiliate netwerken krijg je betaald per verkoop. Wij melden de website aan bij de affiliate netwerken en zorgen ervoor dat de producten ingeladen worden. Onze affiliate websites worden voorzien van hosting en domeinnaam. Ook worden er 10 teksten inclusief afbeeldingen bij geleverd.

Marktplaats website laten maken

Wil je een advertentie website zoals marktplaats? Een verzamelsite of directory? Een website met kaartfunctie inclusief bieden op advertenties en de mogelijkheid video’s te plaatsen? In Your Face Media maakt responsive advertentie websites vanaf 2095 euro die zich aanpassen aan het formaat scherm van de bezoekers. Je hebt de mogelijkheid adverteerders gratis te laten adverteren en betaald. Alle bekende betaalmethoden zoals iDeal en PayPal kunnen worden geïmplanteerd in de advertentie website. De website is gemakkelijk zelf te onderhouden.

Kosten supersnelle SSD hosting

Je hebt normale hosting en supersnelle SSD hosting met extra veel geheugen en een beveiligde omgeving voor je website. Omdat er al genoeg “gewone hostingpartijen” zijn en wij de afgelopen jaren het nodige hebben meegemaakt met deze partijen hebben wij voor onze klanten een geheel eigen hostingomgeving ingericht. Onze hostingaanbieding: van 15 euro voor slechts 10 per maand kun je genieten van een supersnelle website of webshop en een veilige omgeving waar jij eenvoudig jouw website kunt beheren.

Linkbuilding

Wij krijgen wel eens de vraag of we no cure, no pay linkbuilding kunnen doen voor een klant. We hebben ook wel eens uitgezocht welke systemen er bestaan en we hebben daarom maar gewoon besloten het vooral NIET te doen. Er zijn heel wat systemen waarbij je moet betalen voor positie stijgingen of om je op een bepaalde positie te houden en persoonlijk geloven wij daar niet zo in. Tegenover onze inspanning staat een gegarandeerd aantal links.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit diverse onderdelen. Zo is het belangrijk dat de teksten op je website goed geoptimaliseerd zijn. SEO teksten ook wel zoekmachine geoptimaliseerde teksten genaamd, spelen een onmisbare factor bij de vindbaarheid van je website. Wij optimaliseren- en schrijven teksten die zowel aantrekkelijk zijn voor de gebruiker als voor de zoekmachine. Hierbij moet je rekening houden met een tarief van tussen de 0,10 en 0,15 cent per woord. De prijs is afhankelijk van het aantal woorden. Een goed geoptimaliseerde pagina bevat tussen 350 en 500 woorden. Ook moet de metadata geoptimaliseerd worden. Daarvoor schrijven we meestal zo’n 200 woorden extra aan unieke tekst.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Google Adwords uitbesteden aan een adwords specialist is vooral een veilige keuze als je nog niet veel ervaring hebt met het advertentiesysteem van Google. Wij zijn Adwords gecertificeerd en hebben veel ervaring met het opzetten en beheren van Google Adwords accounts. Als je campagne of website niet goed geoptimaliseerd is voor zoekmachine adverteren kan dit je veel geld kosten. Google werkt namelijk met een systeem waarbij het slechte advertentiecampagnes bestraft en goede beloond met korting. Door je campagne goed laten opzetten door een specialist kun je dus geld besparen en maak je meer kans op een rendabele camapgne. Een campagne tot 5 advertentiegroepen kost 250 euro om op te starten Maandelijks optimaliseren en rapporteren kost gemiddeld zo’n 180 euro per maand.

Grafisch Ontwerp

Wat kost een logo, complete huisstijl of het bedrukken van een folder? Wat krijg ik ervoor? Op deze vragen proberen we je een antwoord te geven op deze pagina. Op de projectpagina kun je een aantal voorbeelden vinden van ons grafische werk. Door een gefaseerd traject aan te bieden met een briefing en een vast aantal correctierondes.

Wij geven hieronder een indicatie van de kosten:

  • Huisstijl: 500 euro (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, logo)
  • Logo: 250 euro (logo ontwerp bestaande uit 3 unieke designs)
  • Visitekaartje: 150 euro (ontwerp van een visitekaartje bestaande uit 3 designs)
  • Bedrukken 500 stuks : 60 euro (de kosten voor 500 geprinte visitekaartjes)
  • Trifold: 250 (ontwerpen van een representatieve trifold voor jouw bedrijf)

Print

In drukwerk is veel veranderd: De vraag is de afgelopen jaren sterk afgenomen en de concurrentie is enorm toegenomen. Groot- en kleinschalig drukwerk is hierdoor veel bereikbaarder geworden. Wij verzorgen drukwerk voor bedrijven zoals raamstickers, autostickers, bedrijfsborden, vlaggen, roll-up banners en meer. Een auto bestickeren kan al vanaf 249 euro, een roll-up design vanaf 149 euro, een spandoek bedrukken kan al voor 69 euro, een bouwbord bedrukken vanaf 299 euro, een lichtbakposter 49 euro en een watervaste poster heb je al voor 69 euro. Een aluminiumbord kost 69 euro en plexiglas borden voor je bedrijf kosten 89 euro.

Fotografie & Video

Website fotografie, productfotografie voor een webshop, een drone video of informatief animatiefilmpje laten maken is nu mogelijk bij In Your Face Media. Onze fotograaf zorgt voor prachtige foto’s van jouw bedrijf, team of de producten die in je webshop komen te staan. Kosten van het maken van een drone video ongveer 995 euro. Het laten maken van een animatiefilmpjes inclusief professionele voice-over: 1295 euro. Het laten maken van foto’s op uurtarief 50 euro per uur of 360 euro per dag.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan