1. Home
 2. Website teksten laten schrijven
Websites die converteren

Website teksten laten schrijven

Wil jij graag professionele website teksten laten schrijven? Dan ben je bij IYFM aan het juiste adres! Wij hebben ervaren copywriters in dienst die in staat zijn om jouw website te vullen met professionele content. Bij het schrijven van webteksten houden we rekening met zowel de bezoeker als met het algoritme van zoekmachines als Google. Website teksten zijn namelijk ook een belangrijke factor voor de vindbaarheid van je website in zoekmachines als Google.

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

Naam(Vereist)

Waarom website teksten laten schrijven?

Het schrijven van webteksten is in beginsel zeer belangrijk voor het conversieratio van je website. Bezoekers die goed geïnformeerd zijn, zijn eerder geneigd om tot conversie over te gaan. Daarnaast oogt een website met unieke en betrouwbare content ook al snel betrouwbaarder. Zeker op het web is het belangrijk dat je bedrijf eerst het vertrouwen van potentiële klanten wint.

Daarnaast spelen webteksten ook een belangrijke rol voor je ranking in de zoekmachines. Als jouw website meer goed geschreven content heeft, is de kans namelijk groter dat de gebruikers van zoekmachines op jouw website bruikbare informatie aantreffen.

Het laten schrijven van SEO teksten

Teksten die gericht zijn op een betere vindbaarheid in de zoekmachines noemen we SEO teksten. Het algoritme van Google ziet waar de content over gaat aan de hand van keywords. Komt een keyword niet te weinig of te veel voor in een tekst, dan zal de vindbaarheid in Google toenemen. Echter, zal het algoritme van Google de tekst ook analyseren aan de hand van een hoop andere factoren. Een SEO specialist als IYFM is in staat om de webteksten zo te optimaliseren dat ze perfect zijn voor je vindbaarheid in de zoekmachines.

Website teksten laten schrijven met het oog op SEO kan een goed idee zijn. Het is echter ook van belang dat de gebruikerservaring hier niet op achteruitgaat. Gebeurt dat wel, dan spreken we van over-optimalisatie. Worden keywords bijvoorbeeld op een onnatuurlijke manier in de content verwerkt, dan kan de tekst minder lekker weglezen. Dit heeft als gevolg dat bezoekers eerder afhaken, en het conversieratio dus zal afnemen. Kies je voor website teksten laten schrijven door IYFM? Dan schrijven we niet alleen SEO teksten, maar houden we ook rekening met de doelgroep. Zo neemt niet alleen het aantal bezoekers toe, maar ook het percentage bezoekers dat overgaat tot conversie.

Website teksten laten schrijven door IYFM

Wil je zeker zijn van een goede contentmarketing? Dan kun je ervoor kiezen om je webteksten te laten schrijven door IYFM. Onze ervaren copywriters schrijven content die interessant is om te lezen voor de doelgroep en daarnaast tot een betere vindbaarheid leidt. Alle content wordt uniek geschreven en voor het schrijven verdiepen we ons goed in je branche. Zo lijkt het net alsof de content is geschreven door een professional binnen jouw vakgebied.

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

Marktplaats laten maken

 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Winkelfunctie voor verkopers
 • Verkoper authenticatie

Meer over Marktplaats laten maken

_

Affiliate website laten maken

 • Integratie van affiliatenetwerken
 • Automatische contentfeeds
 • Prestatieoptimalisatie

Meer over Affiliate website laten maken

_

WordPress website laten maken

 • Razendsnelle WordPress Website
 • Schitterend design (zie portfolio).
 • Snelle oplevering, direct online.

Meer over Wordpress websites

_

Webshop laten maken

 • WooCommerce webshop op maat.
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop.
 • Incl. iDeal, Klarna, PayPal integratie.

Meer over webwinkel laten maken

_

Veiling website laten maken

 • Geautomatiseerd veilingsysteem.
 • Eenvoudig te optimaliseren.
 • Uitstekend zelf te beheren.

Meer over veiling websites

_

Landingspagina laten maken

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over Landingspagina laten maken

Bestaande content laten herschrijven

Mogelijk is je website al voorzien van content, maar leest het niet zo lekker weg en zijn de teksten niet geoptimaliseerd voor je vindbaarheid in de zoekmachines. Ook in dat geval kun je beroep doen op IYFM. We zullen ervoor zorgen dat de informatie die in de content te vinden is in grote lijnen hetzelfde blijft, maar we zullen de teksten net iets leuker maken om te lezen. Daarnaast zullen we de teksten direct optimaliseren op SEO, zodat je website ook sneller vindbaar wordt in de zoekmachines.

Onze andere diensten

Wil je website teksten laten schrijven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we echter ook nog andere diensten aan die interessant kunnen zijn voor jou. Als SEO bureau is IYFM gespecialiseerd in het verbeteren van je vindbaarheid in de zoekmachines. Daarnaast kunnen we ook een professionele website voor je in elkaar zetten als je momenteel nog geen (goede) website hebt. We zullen de website dan ook gelijk voorzien van SEO-geoptimaliseerde content.

Ongeacht voor welk van onze diensten je kiest, bij IYFM streven we altijd naar een perfect resultaat en een tevreden klant. We gaan dan ook graag met je in gesprek om je wensen goed op papier te kunnen zetten.

Snel website teksten laten schrijven?

Zou jij graag de teksten voor op je website laten schrijven door IYFM? Neem dan contact met ons op, zodat we onze mogelijkheden met je kunnen doorlopen. We maken graag een vrijblijvende afspraak met je. Zo zit je nog nergens aan vast, en kun jij voor jezelf nagaan of je jouw website teksten graag door ons wilt laten schrijven.

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Tarieven

Concurrerende prijzen

01

Linkbuilding L

240 Links per jaar

€150 / Prijsindicatie per maand

02

Linkbuilding XL

360 Links per jaar

€300 / Prijsindicatie per maand

03

Linkbuilding XXL

480 Links per jaar

€450 / Prijsindicatie per maand

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

Stappen

Een succesvolle SEO campagne

IYFM-Den-Haag-Logo-ICON

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

Aan de slag

Stap 2

We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

Feedback

Stap 3

Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

Actief monitoren en verbeteren

Stap 4

Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen linkbuilding

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Als je het uiterste uit je webshop of website wil halen en je hebt niet alle kennis in huis, dan is het belangrijk om een SEO bureau in te schakelen. Iedereen maakt wel eens gebruik van Google of een andere zoekmachine. Wanneer je niet goed vindbaar bent in de zoekmachines, dan laat je dus kansen liggen. Het merendeel van de bezoekers van je website zal met een goede SEO strategie afkomstig zijn van Google en andere zoekmachines.

Als eigenaar van een website of webshop kun je zelf alvast het een en ander aan SEO doen. Echter, dien je over een breed netwerk en voldoende vakkennis te beschikken om de beste resultaten te behalen. Bij linkbuilding moeten er niet alleen maandelijks backlinks gecreëerd worden, maar deze links moeten ook kwalitatief en relevant zijn. Bovendien moet de anchor text kloppen. Ook het schrijven van kwalitatieve SEO content kan een uitdaging vormen.

IYFM is al een lange tijd actief als SEO specialist. Wij blijven ons ontwikkelen en blijven onze kennis updaten. De zoekmachines veranderen immers ook. Wij houden de laatste richtlijnen en updates van de Google zoekmachine altijd nauwlettend in de gaten. Technieken die in het verleden zeer efficiënt waren om een hogere ranking te behalen, werken tegenwoordig niet of nauwelijks meer. Dat is waar veel mensen de fout ingaan met SEO. Bij IYFM werken we altijd met moderne en efficiënte technieken.

Jazeker, na afloop van het proces krijg krijg je een rapport can de geplaatste backlinks.

De gemiddelde ondernemer heeft het al erg druk en heeft niet de tijd om zelf zijn website te optimaliseren. Bovendien moet je ook verstand hebben van zoekmachine optimalisatie om je website technisch te optimaliseren. Ook het schrijven van professionele SEO content kan een uitdaging vormen als je besluit om zelf de SEO van je website te verzorgen. Ook het creëren van backlinks is niet zo eenvoudig wanneer je geen contact hebt met een of meerdere online marketingbureaus of een groot aantal webmasters. Tot slot gebruikt de gemiddelde SEO specialist ook professionele tools die een hoop geld kosten. Kortom: het kan een uitdaging zijn om je eigen SEO te verzorgen!

Gelukkig heb je de mogelijkheid om de zoekmachine optimalisatie van jouw website uit te besteden aan een expert als IYFM. Hierdoor kun jij er gerust op zijn dat de online vindbaarheid van je bedrijf zal toenemen.

Nee. Een campagne duurt bij ons minimaal 3 maanden. Die korte campagnes bieden we vaak aan om te laten zien dat wij snel voor goede resultaten kunnen zorgen. In onze linkbuilding analyse zorgen wij dat relevante zoekwoorden met een goed zoekvolume vastgesteld worden (vaak in overleg met de klant). Vervolgens stellen we aan de hand van een linkbuilding strategie vast hoe wij top 10 posities in Google willen bereiken. Daarna plannen we in hoe we deze positie op lange termijn behouden of zelfs nog kunnen verbeteren. Om ons werk transparant te houden vermelden wij in een rapport het aantal verkregen links, het aantal aangevraagde links en de posities van de zoekwoorden in Google.

Een linkbuilding campagne dient een continu proces te zijn van je online marketing activiteiten. Als je stopt met linkbuilden zullen je posities op den duur verzwakken. Het opbouwen van links richting je website dient geleidelijk aan te gebeuren. Alleen door geleidelijk aan het aantal links richting je website op te bouwen kun je hoger in Google komen. Een website die net live is gegaan moet geleidelijk aan beginnen met het opbouwen van een goed link profiel. Daarbij gaat het om links die relevant zijn. Websites met een lage hoeveelheid uitgaande links en een hoge autoriteit binnen Google zijn belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om links met de juiste ankerteksten binnen te halen. Dit zorgt er voor dat bepaalde pagina’s op bepaalde zoekwoorden beter vindbaar zijn. Ook is de inhoud van de landingspagina is belangrijk. Deze dient goed aan te sluiten bij de inkomende links en de zoekwoorden moeten voldoende gebruikt worden.

Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat jouw website niet bestraft zal worden tijdens een Google algoritme update. Nieuwe websites raden wij aan om rustig links op te bouwen. Wij zorgen door middel van een mix strategie voor lokale links, directory links, website links en blog links. Wij behalen tijdens iedere campagne resultaten in de top 3 van Google voor onze klanten. Websites die alleen links nodig kunnen maatwerk linkbuilding aanvragen. Het gaat daarbij om links die worden aangevraagd bij webmasters.

Als je ervoor kiest om je SEO adviesrapport dan kun je zeker zijn van een effectieve strategie. Wij kunnen je website compleet analyseren om een beeld te krijgen van alle technische factoren die nog geoptimaliseerd moeten worden. Daarnaast kunnen we je website of webshop voorzien van goed geoptimaliseerde teksten en verbeteringen aanbrengen in de sitestructuur. Zo draagt je nieuwe content niet alleen bij aan meer bezoekers, maar leidt de content ook tot een hoger conversiepercentage. Vervolgens kan onze linkbuilding specialist aan de slag met het vervoveren van nummer 1 posities in Google.

Onze SEO schrijvers kunnen dit werk uit handen nemen. Echter kun je zelf ook teksten aanleveren. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden voor de zoekmachine.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041