1. Home
 2. Internet Marketing Bureau
Websites die converteren

Internet Marketing Bureau

Wij helpen ondernemers bij het behalen van hun online doelstellingen. Wij helpen je graag met het realiseren van:

 • Topposities in Google op belangrijke zoekwoorden.
 • Het behalen van meer sales met Google Shopping.
 • Een sterke toename van het zoekmachine verkeer.
 • Hogere conversie percentages.
 • Het uitstippelen van de juiste online strategie.

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

Naam(Vereist)

Internet Marketing Bureau Den Haag

Internet marketing bureau In Your Face Media uit Den Haag is gespecialiseerd in zoekmachine adverteren, linkbuilding, zoekmachine optimalisatie en social media marketing. Dagelijks zorgen wij ervoor dat bezoekers de websites van onze klanten via Google op de juiste woorden weten te vinden. Ook bouwen wij landingspagina’s en minipages voor onze klanten om ze te ondersteunen bij het linkbuilden. Op deze wijze begeleiden wij onze klanten richting hogere posities in Google.

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Door zoekmachine adverteren uit te besteden aan een internet marketing bureau kun je besparen op de kosten die je aan een campagne besteed. Door het schrijven van advertenties die een hoge klik ratio behalen worden je advertenties relevanter voor Google. Je advertenties komen daardoor hoger in de betaalde resultaten van Google te staan. Ook is het belangrijk om de landingspagina goed te optimaliseren zodat deze goed converteert. Via Google Analytics kan worden bijgehouden waar bezoekers de website verlaten. Als er voor het afrekenen teveel bezoekers afhaken, kan door middel van conversie optimalisatie het aantal bezoekers dat tot een aankoop overgaat worden verhoogd.

Linkbuilding volgens Google richtlijnen

Wij zorgen voor een plek waar wij een backlink voor onze klanten kunnen plaatsen, zodat onze klanten alleen one-way-links richting hun website ontvangen. Deze zijn vele malen meer waard voor Google dan links die verkregen zijn via uitwisseling. In Your Face Media werkt op basis van no-cure no-pay. Wij stellen een strategisch internet marketing plan op waarbij zoekwoorden en posities van tevoren worden vastgesteld. Ook zijn wij als ervaren linkbuilders op de hoogte van de waarde van een link. Dagelijks blijven wij op de hoogte van de veranderingen in Google. Dit doen wij door de belangrijkste internet marketing blogs bij te houden zoals SEOmoz en Search Engine Land. Ook testen wij op een veilige wijze diverse linkbuilding methodes uit om te zien met welke strategie we de beste resultaten boeken. Linkbuilding uitbesteden aan ons internet marketing bureau kan u behoorlijk wat tijd en geld besparen.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is een tijdrovende klus en zonder een netwerk komt het er op neer dat je zelf op zoek moet naar relevante websites om daar vervolgens links aan te vragen. Vaak krijg je daarbij de vraag om een link op jouw website te plaatsen, iets waar de meeste webmasters niet op zitten te wachten. In Your Face Media beschikt over een netwerk aan websites waar links op kunnen worden geplaatst. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor online resultaat. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen jouw website weten te vinden. In Your Face Media is een internet marketing bureau dat jouw bedrijf op het gebied van webdesign en online marketing full service kan bedienen.

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

SEO Specialist

 • Opvallende weergave in Google.
 • Optimale website categorisatie.
 • Een goede SEO strategie.

Meer over seo specialist

_

SEO teksten laten schrijven

 • Een sterke pagina structuur.
 • Opvallende weergave in Google.
 • Optimale website categorisatie.

Meer over SEO teksten laten schrijven

_

Google ads specialist

 • Expert in AdWords-opzet
 • Transparant kosten-batenoverzicht
 • Begeleiding bij eigen campagnes

Meer over Google ads specialist

_

Online Marketing

 • On-page optimalisatie
 • Off-page optimalisatie
 • Online marketing met ads

Meer over online marketing

_

Bovenaan google

 • Gegarandeerde top Google-plaatsing
 • Maatwerk SEO-strategieën
 • Bewezen trackrecord

Meer over Bovenaan Google

_

Linkbuilding specialist

 • 12 jaar linkbuilding ervaring
 • Snel backlinks creëren
 • Bewezen Google topresultaten

Meer over linkbuilding specialist

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Tarieven

Concurrerende prijzen

01

Linkbuilding L

240 Links per jaar

€150 / Prijsindicatie per maand

02

Linkbuilding XL

360 Links per jaar

€300 / Prijsindicatie per maand

03

Linkbuilding XXL

480 Links per jaar

€450 / Prijsindicatie per maand

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

Stappen

Een succesvolle SEO campagne

IYFM-Den-Haag-Logo-ICON

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

Aan de slag

Stap 2

We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

Feedback

Stap 3

Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

Actief monitoren en verbeteren

Stap 4

Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam(Vereist)
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen online marketing

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Als je het uiterste uit je webshop of website wil halen en je hebt niet alle kennis in huis, dan is het belangrijk om een SEO bureau in te schakelen. Iedereen maakt wel eens gebruik van Google of een andere zoekmachine. Wanneer je niet goed vindbaar bent in de zoekmachines, dan laat je dus kansen liggen. Het merendeel van de bezoekers van je website zal met een goede SEO strategie afkomstig zijn van Google en andere zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie is een tijdrovende klus. Alles op je website moet kloppen zodat goede posities in Google behaald kunnen worden. Als eigenaar van een website of webshop kun je zelf alvast het een en ander aan SEO doen. Echter, dien je over een breed netwerk en voldoende vakkennis te beschikken om de beste resultaten te behalen. Bij linkbuilding moeten er niet alleen maandelijks backlinks gecreëerd worden, maar deze links moeten ook kwalitatief en relevant zijn. Bovendien moet de ankertekst kloppen en moet er een variatie aan ankerteksten linken naar de verschillende pagina’s op je website. Ook het schrijven van kwalitatieve SEO content en het structueren hiervan kan een uitdaging vormen.

IYFM is al een lange tijd actief als SEO specialist. Wij blijven ons ontwikkelen en blijven onze kennis updaten. De zoekmachines veranderen immers ook. Wij houden de laatste richtlijnen en updates van de Google zoekmachine altijd nauwlettend in de gaten. Technieken die in het verleden zeer efficiënt waren om een hogere ranking te behalen, werken tegenwoordig niet of nauwelijks meer. Dat is waar veel mensen de fout ingaan met SEO. Bij IYFM werken we altijd met moderne en efficiënte technieken.

Jazeker, na afloop van het proces krijg krijg je een rapport can de geplaatste backlinks.

De gemiddelde ondernemer heeft het al erg druk en heeft niet de tijd om zelf zijn website te optimaliseren. Bovendien moet je ook verstand hebben van zoekmachine optimalisatie om je website technisch te optimaliseren. Ook het schrijven van professionele SEO content kan een uitdaging vormen als je besluit om zelf de SEO van je website te verzorgen. Ook het creëren van backlinks is niet zo eenvoudig wanneer je geen contact hebt met een of meerdere online marketingbureaus of een groot aantal webmasters. Tot slot gebruikt de gemiddelde SEO specialist ook professionele tools die een hoop geld kosten. Kortom: het kan een uitdaging zijn om je eigen SEO te verzorgen!

Gelukkig heb je de mogelijkheid om de zoekmachine optimalisatie van jouw website uit te besteden aan een expert als IYFM. Hierdoor kun jij er gerust op zijn dat de online vindbaarheid van je bedrijf zal toenemen.

Nee. Een campagne duurt bij ons minimaal 3 maanden. Die korte campagnes bieden we vaak aan om te laten zien dat wij snel voor goede resultaten kunnen zorgen. In onze linkbuilding analyse zorgen wij dat relevante zoekwoorden met een goed zoekvolume vastgesteld worden (vaak in overleg met de klant). Vervolgens stellen we aan de hand van een linkbuilding strategie vast hoe wij top 10 posities in Google willen bereiken. Daarna plannen we in hoe we deze positie op lange termijn behouden of zelfs nog kunnen verbeteren. Om ons werk transparant te houden vermelden wij in een rapport het aantal verkregen links, het aantal aangevraagde links en de posities van de zoekwoorden in Google.

Een linkbuilding campagne dient een continu proces te zijn van je online marketing activiteiten. Als je stopt met linkbuilden zullen je posities op den duur verzwakken. Het opbouwen van links richting je website dient geleidelijk aan te gebeuren. Alleen door geleidelijk aan het aantal links richting je website op te bouwen kun je hoger in Google komen. Een website die net live is gegaan moet geleidelijk aan beginnen met het opbouwen van een goed link profiel. Daarbij gaat het om links die relevant zijn. Websites met een lage hoeveelheid uitgaande links en een hoge autoriteit binnen Google zijn belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om links met de juiste ankerteksten binnen te halen. Dit zorgt er voor dat bepaalde pagina’s op bepaalde zoekwoorden beter vindbaar zijn. Ook is de inhoud van de landingspagina is belangrijk. Deze dient goed aan te sluiten bij de inkomende links en de zoekwoorden moeten voldoende gebruikt worden.

Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat jouw website niet bestraft zal worden tijdens een Google algoritme update. Nieuwe websites raden wij aan om rustig links op te bouwen. Wij zorgen door middel van een mix strategie voor lokale links, directory links, website links en blog links. Wij behalen tijdens iedere campagne resultaten in de top 3 van Google voor onze klanten. Websites die alleen links nodig kunnen maatwerk linkbuilding aanvragen. Het gaat daarbij om links die worden aangevraagd bij webmasters.

Als je ervoor kiest om je SEO adviesrapport dan kun je zeker zijn van een effectieve strategie. Wij kunnen je website compleet analyseren om een beeld te krijgen van alle technische factoren die nog geoptimaliseerd moeten worden. Daarnaast kunnen we je website of webshop voorzien van goed geoptimaliseerde teksten en verbeteringen aanbrengen in de sitestructuur. Zo draagt je nieuwe content niet alleen bij aan meer bezoekers, maar leidt de content ook tot een hoger conversiepercentage. Vervolgens kan onze linkbuilding specialist aan de slag met het vervoveren van nummer 1 posities in Google.

Onze SEO schrijvers kunnen dit werk uit handen nemen. Echter kun je zelf ook teksten aanleveren. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden voor de zoekmachine.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041