SEO Den Haag

Zoek je een SEO specialist in Den Haag? Ga dan voor resultaat en laat je SEO campagne uitvoeren door IYFM. Succes gegarandeerd!

 • Scherpe tarieven
 • Snelle resultaten
 • Uitstekend rendement

Branding & Design

Je onderscheiden van de concurrentie met een sterke visuele identiteit

LEES MEER >

Online Marketing

Met de juiste strategie online marketingdoelstellingen behalen

LEES MEER >

Waarom onze SEO specialist inschakelen?

 • Wij zorgen voor een uitstekend geoptimaliseerde website
 • Wij maken een strategisch plan voor een optimaal resultaat
 • Wij zorgen voor een rendabele aanpak voor ieder budget
 • Wij werken aan een sterk en kwalitatief backlink profiel
 • Wij zorgen voor topposities in Google
 • Wij kunnen jou veel tijd en kosten besparen
 • Wij zorgen ervoor dat je boven de concurrentie komt te staan

SEO specialist Den Haag

Een SEO specialist inschakelen is voor veel ondernemers vaak een lastig verhaal. Hoog scoren in Google kan veel extra winst opleveren, maar welk bureau kan voor een scherpe prijs nummer 1 posities behalen? In Your Face Media komt met aantoonbare resultatenVoor diverse klanten hebben wij topposities weten te behalen en maandelijks zorgen we voor grote tevredenheid als de zoekwoorden die wij optimaliseren hoger in Google komen te staan. Op de afbeelding is te zien dat www.buitenverlichtingzaak.nl op nummer 1 staat op het woord “tuinverlichting”. Binnen 4 maanden tijd was deze positie bereikt. De startpositie van de website was tijdens de eerste meting buiten de top 100.

WordPress SEO specialist

In Your Face Media is een webdesign & marketing bureau uit Den Haag waar de de klant centraal staat. Groot of klein project, voor ieder budget kunnen wij onze klanten een passende aanbieding doen.

Naast het opleveren van websites en webshops in de vorm en stijl die u zich wenst kunnen wij  vervolgens een online marketing traject starten. Wij zorgen door middel van linkbuilding en/of Google Adwords dat u gevonden zult worden door uw doelgroep. Bekijk onze linkbuilding resultaten voor diverse webshops en besteed linkbuilding uit aan een specialist voor topposities in Google. Op de afbeelding is te zien dat de webshop my unique style op de eerste plaats in Google staat op het woord “enkelbandjes”. De website werd vanaf positie 27 naar 1 gebracht in 2 maanden tijd met 25 backlinks.

Online marketing & webdesign Den Haag

Uiteraard doen we als SEO specialist onze eigen website ook een plezier. Met de zoekwoorden “webshop laten maken” staat In Your Face Media al tijden op de eerste plaats. Deze zoekterm kent 1,1 miljoen concurrerende  resultaten in Google. Maandelijks bouwen wij diverse webshops en door veel vraag naar een SEO specialist voor webshops hebben wij veel ervaring opgebouwd en beschikken wij over een sterk netwerk van websites en partners. Twijfel niet maar neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

In Your Face Newsflash

Stageplekken, ons kantoor, het team en praktische tips op het gebied van online marketing, webdesign en grafisch ontwerp.

 • Al je digitale behoeften nu onder 1 dak. In Your Face Media groeit, en bij die groei hoort een nieuwe website. De website heeft even op zich laten wachten en we zullen de k

 • Webdesign Stage Den Haag In Your Face Media is een gezellig bedrijf met een aantal leuke stageplekken. Wij werken voornamelijk aan WordPress websites en webshops en optimal

 • Online Marketing Stage Den Haag In Your Face Media is een gezellig bedrijf met een aantal leuke stageplekken. Wij werken voornamelijk aan WordPress websites en webshops en

Aanvraagformulier