Recente projecten

Bekijk hier enkele websites, webshops en de uitstekende zoekmachine
posities in Google die wij hebben gerealiseerd voor onze klanten

Restaurant Website VIP

Very Italian Pizza is een keten van 4 restaurants in Breda, Rotterdam, Den Haag en Leiden waar je de heerlijke authentieke Italiaanse keuken kunt proeven. V.I.P. heeft als missie de beleving, pure smaken en passie van de authentieke Italiaanse keuken te delen met haar gasten. Zowel voor een uitgebreide avond uit, als een kleine bite tijdens het shoppen of voor de film is V.I.P. the place to be! Wat Very Italian Pizza uniek maakt is de passie voor de authentieke houtoven pizza’s zoals deze in de jaren ’70 in Italië bestond. Eerlijke en verse ingrediënten worden door echte vakmensen verwerkt tot de lekkerste pizza’s, gebakken in een echte houtoven.

Webdesign TekDelta

TekDelta is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en de startende gemeenschap. TekDelta verbindt tech startups met bedrijfs experts en netwerken, op een snelle, gratis en startvriendelijke manier. Het is allemaal begonnen toen Paul de Krom, CEO van TNO, Neelie Kroes, voormalig speciale gezant van StartupDelta, bezocht, met een zeer open houding: hoe kunnen we elkaar helpen om onze ambities te realiseren? Zij kwamen tot de gezamenlijke conclusie dat technologische ondersteuning en gemakkelijke toegang tot bedrijfseconomie en hun netwerken nog steeds grotendeels ontbreken aan het ondersteunende ecosysteem dat bestaat voor opstart.

Webshop Goats & Oaks

Het verhaal achter de Goats & Oaks webshop gaat over geiten. Geiten zijn de grootste inspiratie voor hun merk. Waarom? Geiten breken de regels. Geiten volgen hun nieuwsgierigheid. Geiten gaan waar ze ook heen gaan, en ze doen wat ze willen doen. En bovendien zijn ze gewoon epische dieren. Goats and Oaks heeft als missie om armbanden te maken die als herinnering dienen. Een herinnering om door te gaan. Een herinnering dat je uniek bent en het potentieel om onstopbaar te zijn, net als geiten. En waarom Oaks? Daar is geen reden echte reden voor, het past gewoon. Maak het leven niet te ingewikkeld, doe wat je wilt doen. Doe als een geit en draag je armband met trots.

Webdesign & SEO Kredietverzekeringen

Dutch Credit Brokers heeft zich gespecialiseerd in de bemiddeling van kredietverzekeringen en aanverwante producten als bedrijfsinformatie (rapporten), incasso, het outsourcen van debiteurenbeheer en de detachering van creditmanagement personeel. Daarnaast beschikt Dutch Credit Brokers over kundige en betrouwbare partners die bemiddelen bij al uw overige verzekeringen, ‘managerial problems’ en zakelijke financieringen. Met al die kennis en ervaring tracht Dutch Credit Brokers in te spelen op de behoefte aan een totaaloplossing die bij ondernemers bestaat.

Website Impero Romano

Om heerlijk te genieten van de traditionele en originele Italiaanse keuken in Den Haag bent u bij Ristorante Impero Romano aan het juiste adres! Laat u meeslepen door de mediterrane sferen en proef het echte Italië in ons restaurant. Een ruime selectie van overheerlijke gerechten en wijnen gecombineerd met Italiaanse gastvrijheid en service, dat is waar Impero Romano voor staat. Een prachtige locatie voor zowel lunch als diner. En ook voor besloten partijen of groepen bent u bij ons welkom.

Webdesign Social Media Bureau

Social media is een populair online communicatiemiddel om je doelgroep te bereiken maar dit gaat niet vanzelf. Het kost tijd en vergt knowhow. De combinatie van een goede social media strategie, creatieve content en social advertising zorgt voor social succes.

Beaumee – online media- helpt je hier graag bij! Met een dosis aan PR-ervaring weten we als geen ander hoe we jouw boodschap krachtig en doeltreffend moeten maken. Gezamenlijk bepalen we een strategie en gaan voor het maximale effect.

Webdesign Beach Fitness

Chris Nolles en Martijn van Delft zijn samen een personal training studio gestart in 2013. Trainen zonder concessies op het strand of in het park dat was het uitgangspunt om een buitenlocatie te openen. Op het strand van Den Haag en Scheveningen is dat nu mogelijk.

Webshop FateBike

Bij Fat(E)BikeLife nemen wij een vette lifestyle erg serieus. Dit zie je terug in onze producten, de social media kanalen en onze snelle service.

Webdesign & SEO – Samora Smile

Samora Smile is dé mondhygiënepraktijk van Rotterdam Zuid en omgeving. Naast het geven van voorlichtingen over het gebit en de behandelingen, ontvangt u bij Samora Smile uitgebreide informatie over het bijbehorende kostenplaatje. Bij Samora Smile komt u dus niet voor verrassingen te staan!

Vrijblijvende afspraak maken of een offerte ontvangen?
Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van IYFM
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by