Recente projecten

Bekijk hier enkele websites, webshops en de uitstekende zoekmachine
posities in Google die wij hebben gerealiseerd voor onze klanten

Webdesign & SEO Prospector

Prospector biedt een complete database van alle actieve bedrijven in Nederland en de daaraan gekoppelde informatie. Hierbij kun je denken aan alle branches (SBI), werknemers, exacte gegevens van de Kamer van Koophandel. Hiernaast bevat de database van prospector informatie over contactpersonen, voertuigeninformatie, gebouwinformatie en IT informatie. Alle informatie die je nodig hebt om succesvol te kunnen prospecteren.

Promo video Zeezicht

Strandtent zeezicht zit op een centraal punt op Scheveningen pal voor de palace promenade, de pier en aan het lange zandstrand. Je kunt hier heerlijk lunchen, een drankje drinken met uitzicht op zee of heerlijk lunchen en loungen. De strandtent is het gehele zomerseizoen geopend.

Website Personal Trainer

Live PT gelooft dat het benaderen van gezondheid vanuit 360 graden invalshoek leidt tot nieuwe inzichten, waarbij fysieke en mentale grenzen worden verlegd. Zij creëren individuele trainings-, voedings- en levensstijl programma’s die haalbaar zijn in uw dagelijks leven. Zij bieden persoonlijke training, groepsopleiding en rehabilitatie trajecten. Ook komen bedrijven, scholen en instellingen naar hun voor workshops en team building events.

Linkbuilding Azië Expert

De website van Azië Expert wordt gerund door Sjoerd en Ties Lagraauw. Hun zijn twee reislustige broers die sinds 2009 een flinke verslaving hebben voor reizen in Azië. In 2009 trokken ze voor het eerst door Azië heen en die reis heeft hun leven flink op z’n kop gezet. Het reizen naar Azië werd een verslaving! De mensen, de natuur, het eten, de cultuur, de dorpjes en steden. Hun genieten van alles wat Azië te bieden heeft! Zij willen die passie met jullie delen via handige reisinformatie, de voordeligste tickets, hun uitgebreide routes, de mooiste landen, de beste aanbiedingen en ons blog vol met handige tips.

Webdesign & SEO Rep en Roer

Rep en Roer vindt het leuk en belangrijk dat kinderen zich samen kunnen uitdrukken tijdens een afscheidsmusical door te zingen, te dansen en toneel te spelen. Nog leuker vinden wij het als daardoor kinderen in slechte omstandigheden ook samen kunnen muziek maken, toneelspelen en dansen. Daarom zijn wij Business-friend van Warchild. Van elk verkocht musicalpakket doneren we 5 euro aan War Child. Dit wordt besteed aan cultureel activiteiten voor kinderen uit oorlogsgebieden.

Webdesign & SEO Masseuse

In 2011 richtte Mirjam Starrenburg masseuse aan huis op. Welk huis ze ook binnenstapt met massagetafel, olie en handdoeken, ze wordt altijd ontvangen met een glimlach. ‘Dat is de kracht van masseren, mijn vak brengt ontspanning met zich mee. Met die belangrijke know-how, mijn persoonlijke ervaring in samenwerking met een team van freelancers zet ik nu de volgende stap: de lancering van een kwaliteitsplatform voor alleen de allerbeste masseuses en masseurs.’

Webdesign & SEO telemarketingbureau

Als B2B telemarketingbureau levert Binnen verkoop topprestaties om maximaal rendement te behalen uit het door u beoogde doel. Dit vraagt niet alleen om specifieke vaardigheden en inzicht, maar ook om heel veel doorzettingsvermogen. Samen met de coach wordt het team klaargestoomd om voor u de ‘strijd’ aan te gaan. Het doel is gesteld en onze talentvolle telemarketeers staan gretig klaar om op de top van hun kunnen te presteren. Klaar om uw doel te bereiken!

Linkbuilding TVM Verzekeringen

TVM verzekeringen is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in het verzekeren van transportverkeer. TVM verzekeringen is in 1962 door transportondernemers opgericht en heette aanvankelijk Transvemij. TVM biedt verzekeringsoplossingen voor transport over de weg, transport over het water en de automotive branche. De coöperatie TVM heeft geen winstoogmerk. TVM kiest voor een coöperatieve organisatievorm omdat de verzekerden van TVM met lidmaatschap een actieve en betrokken rol kunnen spelen in het bepalen van het beleid van de TVM groep. Voorop staat het belang van verzekerden in hun branche.

Webdesign Zoover Business

Zoover is hét online vakantieplatform van Nederland. Zoover helpt vakantiegangers bij de zoektocht naar het perfecte hotel, die schitterende bungalow of een mooie camping. Naast de praktische informatie voorziet Zoover u van tips waarmee u meer bezoekers kunt trekken naar uw accommodatie pagina.

Vrijblijvende afspraak maken of een offerte ontvangen?
Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van IYFM
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by