Prospector

Prospector

Prospector biedt een complete database van alle actieve bedrijven in Nederland en de daaraan gekoppelde informatie. Hierbij kun je denken aan alle branches (SBI), werknemers, exacte gegevens van de Kamer van Koophandel. Hiernaast bevat de database van prospector informatie over contactpersonen, voertuigeninformatie, gebouwinformatie en IT informatie. Alle informatie die je nodig hebt om succesvol te kunnen prospecteren.

Full service internetbureau nodig

Webdesign, conversie optimalisatie en linkbuilding

Webdesign & SEO

Voor prospector werd de database gekoppeld aan de door In Your Face Media gemaakte responsive website. Nieuwe klanten kunnen het systeem gratis uitproberen met een proefaccount. Er werd een zoekwoordenonderzoek gedaan waarop een bespreking volgde. Aan de hand van alle input werd er bepaald voor welke zoekwoorden er teksten geschreven moesten worden. De SEO teksten werden verwerkt in pagina’s die geheel zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Daarna werden topposities in Google bereikt met behulp van linkbuilding. Binnen 4 maanden werden de volgende posities gerealiseerd:

Zoekwoord Zoekvolume Start Nu
zakelijke adressen kopen 30 >20 1
bedrijfsadressen kopen 10 14 1
bedrijfsgegevens kopen 10 10 1
Prospect Data 10 > 20 2
Adressen kopen 90 >20 2
Adressenbestand kopen 170 >20 4
marketing data 70 >20 5

Geleverde diensten

Voor dataprospector werden visitekaartjes gemaakt en gedrukt. Het logo werd door In Your Face Media ontworpen, de website en de zoekmachine optimalisatie en linkbuilding campagne worden

 

  • Resonsive WordPress Website
  • Grafisch ontwerp – Visitekaartjes & Logo
  • SEO teksten
  • Linkbuilding

Social Media

Deel deze case