Masseuse aan huis

Masseuse aan huis

Mirjam van Masseuse aan huis is geboren in Den Haag, 1977 en woont inmiddels alweer jaren in Amsterdam. Ze is een masseuse die haar opleiding onder andere in India volgde.

In 2011 richtte Mirjam MASSEUSE AAN HUIS op. Welk huis ze ook binnenstapt met massagetafel, olie en handdoeken, ze wordt altijd ontvangen met een glimlach. ‘Dat is de kracht van masseren, mijn vak brengt ontspanning met zich mee. Met die belangrijke know-how, mijn persoonlijke ervaring in samenwerking met een team van freelancers zet ik nu de volgende stap: de lancering van een kwaliteitsplatform voor alleen de allerbeste masseuses en masseurs.’

Full service internetbureau nodig

Webdesign, conversie optimalisatie en linkbuilding

Webdesign & SEO

Masseuse aan huis liet een massage website maken door In Your Face Media. Op de website staan masseuses die hun massage diensten thuis bij de klant aanbieden. De website bevat een interactieve kaart van Nederland waar de gebruiker per regio kan zien welke masseuses er werkzaam zijn.

Dit zijn enkele zoekwoorden die al in de top 3 van Google staan:
Masseuse aan huis, massage aan huis, masseur aan huis, massage thuis, massage aan huis Amsterdam. De website werd gemaakt met WordPress.

Geleverde diensten

WORDPRESS
SEO
HTML
CSS

Social Media

Deel deze case