Goats and Oaks

Goats & Oaks

Het verhaal achter de Goats & Oaks webshop gaat over geiten. Geiten zijn de grootste inspiratie voor hun merk. Waarom? Geiten breken de regels. Geiten volgen hun nieuwsgierigheid. Geiten gaan waar ze ook heen gaan, en ze doen wat ze willen doen. En bovendien zijn ze gewoon epische dieren. Goats and Oaks heeft als missie om armbanden te maken die als herinnering dienen. Een herinnering om door te gaan. Een herinnering dat je uniek bent en het potentieel om onstopbaar te zijn, net als geiten. En waarom Oaks? Daar is geen reden echte reden voor, het past gewoon. Maak het leven niet te ingewikkeld, doe wat je wilt doen. Doe als een geit en draag je armband met trots.

Full service internetbureau nodig

Webdesign, conversie optimalisatie en linkbuilding

WooCommerce Webshop

In Your Face Media heeft voor Goats & Oaks een website gerealiseerd in WordPress. Het CMS is uitgerust met de webshop software van WooCommerce. De betaalomgeving werd beveiligd met een SSL certificaat. Afrekenen kan met alle populaire betaalmiddelen zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Geleverde diensten

In Your Face Media heeft voor Goats en Oaks een responsive WordPress website met WooCommerce webshop gerealiseerd en alle betaalmethoden gekoppeld. Ook de domeinnaam en hosting inclusief SSL certificaat werden door In Your Face Media geleverd.

Social Media

Deel deze case

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo IYFM
Powered by