Azië Expert

Azië Expert

De website van Azië Expert wordt gerund door Sjoerd en Ties Lagraauw. Hun zijn twee reislustige broers die sinds 2009 een flinke verslaving hebben voor reizen in Azië. In 2009 trokken ze voor het eerst door Azië heen en die reis heeft hun leven flink op z’n kop gezet. Het reizen naar Azië werd een verslaving! De mensen, de natuur, het eten, de cultuur, de dorpjes en steden. Hun genieten van alles wat Azië te bieden heeft! Zij willen die passie met jullie delen via handige reisinformatie, de voordeligste tickets, hun uitgebreide routes, de mooiste landen, de beste aanbiedingen en ons blog vol met handige tips.

Linkbuilding blog

Azië Expert is een blog over reizen door Azië. Er is veel informatie te vinden over alle populaire reisplekken in Azie. Er kwamen veel bezoekers op de website maar het bounce percentage was te hoog en de conversie te laag.
In Your Face Media hielp Azië-Expert met conversie optimalistie, gaf tips voor sterke call to actions en het positioneren van de content. Met linkbuilding werden er hoge posities in Google behaald.

Geleverde diensten

Responsive website: www.azie-expert.nl/
SEO
Linkbuilding
Conversie optimalisatie

azie-alldevices
azie-multicreens

Wat zeggen de klanten over ons?

VOLGEND PROJECT

TekDelta TNO

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel, mail, whatsapp of kom langs!