Websites die converteren

Landingspagina laten maken?

Als beheerder van een website is het belangrijk om een goede en converterende website te hebben.

De voordelen:

  • Hoge conversie, meer aanvragen/omzet
  • Modern, strak en professioneel ontwerp
  • Responsive: geschikt voor alle mobiele apparaten
  • Geheel in eigen huisstijl
  • Uitstekende posities in Google binnen handbereik

Vincent Dolderman

Cases

In Your Face Media

In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Den Haag dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

Blije klanten

Excellent

4,9

Door klanten beoordeeld

SEO landingspagina laten maken

Bij IYFM kun je een landingspagina laten maken met de volgende doelstellingen: het genereren van meer leads, het verzamelen van NAWTE gegevens of het promoten van een nieuw product. Ook kan een landingspagina effectief worden ingezet voor de promotie van 1 product of dienst. Een landingspagina bevat voldoende informatie over het onderwerp waar de pagina goed op moet scoren in de zoekmachine. Ook is de pagina geoptimaliseerd voor conversie door diverse call-to-actions, telefoonnummer(s) en een contactformulier op prominente plaatsen (boven de fold).

Meer omzet genereren met een landingspagina

Een voorbeeld van een duidelijke call-to-action is: bel gratis voor vrijblijvend advies of vraag een gratis offerte aan zonder enige verplichtingen. Op een extern domein worden een aantal sterke domeinnamen gekocht, vervolgens worden er teksten geschreven en eventueel nog links geplaatst worden naar de website van de opdrachtgever. Deze links maken de website van de opdrachtgever sterker en zorgen voor een hogere positie in Google.

Landingspagina optimalisatie (on site)

Veel bedrijven willen hoger in Google komen en starten een Google Adwords of linkbuilding campagne. Het is belangrijk om de landingspagina’s waar de bezoekers op terecht komen te optimaliseren voor hoge conversie percentages. Dit kan door rekening te houden met bepaalde regels zoals het vermelden van een telefoonnumer of het plaatsen van buttons die de bezoeker aansporen tot het ondernemen van een actie op de website. In Google Analytics kunnen we een A/B test aanmaken voor landingspagina’s op iedere website. De A/B test na verloop van tijd uitwijzen welke variant het beste presteert. Klik hier en bekijk de lay-out infographic van een perfecte landingspagina.

F.A.Q.

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een pagina die is opgezet en geschreven met als doel een conversie. Een bezoeker komt op een landingspagina wanneer ze een zoekopdracht in Google intypen, op een online advertentie klikken, via linkjes uit een nieuwsbrief of door de URL direct in te typen.

Moet ik foto's aanleveren voor de landingspagina?

Dit mag maar het hoeft niet. Uiteraard is het belangrijk om je logo en/of foto’s van jouw product of dienst. Wanneer je dit niet doet pakken wij onze eigen mediabibliotheek erbij.

Kan onze huisstijl gebruikt worden voor de landingspagina?

Absoluut! De huisstijl kunnen wij makkelijk in de lay-out van de landingspagina implementeren. Ook als je geen huisstijl of logo hebt is dit geen probleem. IYFM kan jou ook voorzien vaneen logo en huisstijl.

Door wie worden de teksten geschreven voor de landingspagina?

Onze SEO schrijvers kunnen dit werk uit handen nemen. Echter kun je zelf ook teksten aanleveren voor de landingspagina.

Laten we je project bespreken.

Heb je eventuele vragen over een van onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Het team van IYFM staat klaar om je verder te helpen.