AdWords Den Haag

Zoek je een Google AdWords specialist in Den Haag? IYFM helpt je bij het opzetten van je campagne en het behalen van rendement. Wij zijn AdWords en Analytics gecertificeerd.

 • Scherpe tarieven, wij werken snel en efficient. Bij ons zul je minder betalen voor meer resultaat
 • Snelle resultaten, wij focussen alleen op de resultaten die wat opleveren
 • Uitstekend rendement, wij houden alle statistieken bij en rapporteren de voortgang van de campagne

Branding & Design

Je onderscheiden van de concurrentie met een sterke visuele identiteit

LEES MEER >

Online Marketing

Met de juiste strategie online marketingdoelstellingen behalen

LEES MEER >

Is Google Adwords geschikt voor mijn website?

Een klantvraag die we vaak gesteld krijgen is of Google Adwords rendabel kan zijn voor hun website of webshop. Onze vraag daarop is: wat mag een nieuwe klant maximaal kosten? Om vervolgens met die informatie een goed antwoord te kunnen geven op de vraag of een campagne rendabel kan zijn, doen wij eerst een zoekwoordenonderzoek en maken we een concurrentieanalyse. Vervolgens maken we een prognose van het aantal leads en berekenen we of de prijs per lead binnen het budget van de klant past. We maken vooraf geen loze beloften en berekenen zo nauwkeurig mogelijk welke strategie voor de meeste omzet kan zorgen.

Voorbeeld Google Adwords campagne

In dit voorbeeld mag een nieuwe klant mag maximaal 20 euro kosten aan Google Adwords advertentiebudget. Je hebt 200 euro geïnvesteerd en 18 nieuwe klanten geworven via Google Adwords. De campagne in dit voorbeeld is een succes te noemen. Rekensom voor de maximale kosten: 18 (nieuwe klanten) x 20 (maximale uitgaven per klant) = € 360,- euro (maximale uitgaven Adwords bij 20 nieuwe klanten). De uitgaven aan Google Adwords komen in dit voorbeeld neer op slechts € 200,- waardoor de campagne succesvol te noemen is.

Specialist in Adwords Den Haag

 • Voert het beheer uit voor tientallen Google Adwords
 • Google Adwords en Google Analytics gecertificeerd
 • Jarenlange ervaring met campagne beheer en optimalisatie
 • Altijd een maandelijks overzicht van uw kosten en baten
 • Uitstekende begeleiding bij het beheren van uw campagne

Adwords specialist In Your Face Media

Adwords specialist In Your Face Media uit Den Haag zorgt voor goed converterende Google Adwords campagnes. Wij zijn Google Adwords gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met adverteren op Google. Google Adwords is een adverteer mogelijkheid waarbij u tegen betaling met zelf gekozen woorden op de eerste pagina van Google kan komen te staan. Het systeem werkt net als een veiling, de hoogste bieder wint en staat op nummer 1. Tenzij de advertenties van de op een na hoogste bieder relevanter zijn dan die van de hoogste bieder. Op dat moment zet Google de advertenties van de op een na hoogste bieder bovenaan. Het is om daarom belangrijk relevante advertenties te schrijven die vaak worden aangeklikt. Als de pagina waarmee u adverteert dan ook nog goed geoptimaliseerd zijn voor hoge conversie kan campagne zeer succesvol worden.

Adwords keyword analyse

Het is belangrijk om te bepalen welke woorden u wilt inkopen via Google Adwords. Daarnaast is het ook belangrijk om te bepalen welke advertentie groepen u maakt om de doelgroep mee aan te spreken. De advertentie moet duidelijk weergeven waarnaar de gebruiker op zoek is. Als dit het geval is, en de advertentie heeft een duidelijke call-to-action dan is de kans groot dat de gebruiker op jouw advertentie klikt. Op het moment dat de advertenties goed worden bezocht is het belangrijk om te kijken wat de bezoekers op uw website doen. Vinden ze waar ze naar op zoek zijn? Realiseert de campagne genoeg omzet? U investeert geld en wilt daar natuurlijk resultaat in de vorm van leads of sales in terug zien.

On page optimalisatie

Belangrijk is om de website waar een Adwords campagne zal worden gehouden onsite te optimaliseren. Dat wil zeggen dat pagina’s waarvoor Google Adwords zal worden ingezet geoptimaliseerd worden voor de woorden die bij Google worden ingekocht. Als de pagina geoptimaliseerd is zullen de kosten voor de campagne lager uitvallen. De pagina is immers relevanter geworden voor de woorden die u bij Google inkoopt. Nieuwsgierig naar de Google Adwords keyword tool waar u zelf kunt kijken hoeveel zoekopdrachten per maand er worden uitgevoerd naar uw product of dienst? Klik hier voor de Adwords keyword tool.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

In Your Face Newsflash

Stageplekken, ons kantoor, het team en praktische tips op het gebied van online marketing, webdesign en grafisch ontwerp.

 • Al je digitale behoeften nu onder 1 dak. In Your Face Media groeit, en bij die groei hoort een nieuwe website. De website heeft even op zich laten wachten en we zullen de k

 • Webdesign Stage Den Haag In Your Face Media is een gezellig bedrijf met een aantal leuke stageplekken. Wij werken voornamelijk aan WordPress websites en webshops en optimal

 • Online Marketing Stage Den Haag In Your Face Media is een gezellig bedrijf met een aantal leuke stageplekken. Wij werken voornamelijk aan WordPress websites en webshops en

Aanvraagformulier